Aktualno

Postani novinar CROfutsal portala!

Željeli biste se okušati u sportskom novinarstvu ili sportskoj fotografiji, web dizajnu, obradi videa, facebook i/li instagram administraciji, marketingu…?

Volite futsal i voljeli biste pridonijeti njegovom razvoju i popularnosti?

Na pravom ste mjestu. CROfutsal online futsal magazin već 15 godina radi na promicanju futsala kao sporta. Tokom tih godina kroz našu redakciju prošlo je mnoštvo suradnika od kojih neki sada rade kao profesionalni novinari u dnevnim novinama, tjednicima i web portalima.

Glavna odlika CROfutsal online futsal magazina je da je to entuzijastični projekt istinskih ljubitelja futsala.

Vaš angažman i entuzijazam znat ćemo cijeniti, a svi članovi CROfutsal tima zajedno donose odluke i niti jedna tema nije zabranjena. Imat ćete slobodu u promicanju futsala i nećete biti ograničeni sponzorskim ugovorima ili vlasničkom hijerarhijom.

Trenutno se radi na volonterskoj bazi, ali radimo maksimalno na pronalasku sponzora zahvaljujući kojima bismo nagradili vaš angažman i omogućili vam zaraditi dodatne prihode prateći sport koji volite.

Pozivamo vas da nam se javite i sami se uvjerite u istinitost onog što smo izrekli u ovom tekstu. Pošaljite nam primjere svojih radova (članaka, fotografija…) na marin@crofutsal.com.