Anketa | Broj 2

CROfutsal Anketa logoU desnom stupcu portala aktivna je nova anketa na koju možete odgovoriti i pomoći nam da jasno artikuliramo mišljenje futsal javnosti o gorućim problemima futsala u Hrvatskoj.

U prvoj anketi postignut je apsolutni koncenzus na naše pitanje: “Trebaju li futsal klubovi sami birati svoja tijela unutar HNS-a?”. Na to pitanje vas 95% odgovorilo je potvrdno dok je 5% odgovorilo negacijski. Uzorak je bio 111 glasača i prema tome je relevantan. Inače prilikom glasanja sve ankete odgovorene sa preko 100 glasača smatrati ćemo relevantnima te sve rezultate iznad 75% smatrati ćemo konsenzusom.

Slijedeće naše pitanje glasni: “Po kojem ključu birati Komisiju”. Ponuđena su 4 odgovora na koja možete odgovoriti. Naravno kako naša pitanja postanu kompliciranija tako će biti sve teže i na pravilan i nepristran način definirati ponuđene odgovore. Ovdje se unaprijed ispričavamo te vas pozivamo da svoje komentare pošaljete na ankete@crofutsal.com kako bi nam ukazali na eventualne propuste ili druge moguće odgovore koje ćemo uključiti u nekim budućim anketama.

 

 

Glasati možete putem ovog članka ili putem ankete koja je objavljena u desnom stupcu svake stranice portala. Istekle (stare) ankete možete pronaći na stranici Arhiva anketa

[poll id=”8″]

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

ANKETA | Tko će osvojiti EURO 2022?

Nastavljamo s našom serijom anketa u kojima želimo čuti Vaše mišljenje, dragi naši čitatelji i …

“Čitatelj izbornik” – Zadnji sati glasovanja…

Izbornik naše reprezentacije, gospodin Marinko Mavrović je prošlu srijedu objavio širi popis igrača za EURO koji …