Fabet kladionica

Bravo Makarska!

Sinoć je odigrana humanitarna utakmica u kojoj je putem donacija gledatelja skupljeno 10.000,00 kuna za Marka Jakira kojeg čega povratak u život nakon teške nesreće i rehabilitacije. Tvrtka Apfel Makarska (inače sponzor tamošnjeg prvoligaša) uplatila je još 5.000,00 kuna.

Raduje nas i najava da će se ovo pretvoriti u tradiciju….

 

“…No, uz dužno poštovanje svim igračima bitnije od onih na semaforu bile su su brojke koje je službeni voditelj programa, Dražen Kuzmanić, pročitao sredinom drugog poluvremena.

A one kažu da je od ulaznica i donacija gledatelja u dvorani, ali i Makarana koji su svoje priloge u za to postavljenu kutiju ubacivali i dan ranije, na rivi, ukupno prikupljeno 10 tisuća kuna. Navedenom iznosu tvrtka Apfel pridodala je još pet tisuća kuna pa će tako na račun Marka Jakira ukupno biti uplaćeno 15 tisuća kuna. A još važnije i od te, financijske strane sinoćnjeg događaja, našem sugrađaninu koji je prošle godine teško stradao u prometnoj nesreći te ga nakon višemjesečnih rehabilitacija uskoro očekuje povratak u grad pod Biokovom, poslana je poruka iz srca, poruka podrške i ljubavi. „Marko, cijela Rivijera je uz tebe“ pisalo je na njegovoj fotografiji koju su po završetku utakmice potpisali svi sudionici ovoga događaja. I zaista, sinoć smo svi bili ujedinjeni u mislima i s istom željom.”

MNK Novo Vrijeme Apfel Makarska još jednom zahvaljuje svima koji su sinoć ujedinjeni s nama sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji. Nabrajati, riskirajući tako da ćemo nekoga izostaviti, zaista se bojimo, no svejedno želimo svima, od gledatelja, preko klubova sudionika, igrača…zahvaliti na sinoćnjem druženju i također pozvati ih sve skupa da nam ovakva druženja u budućnosti postanu tradicija!

makarska_za_marka

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Izbor za najbolju momčad sezone 2021/2022

Dragi čitatelji CROfutsal portala, Jedna od najzanimljivijih i najneizvjesnijih sezona 1. HMNL je završena. Nakon …

JAKO dresovi po akcijskim cijenama

Sezona 2021/2022 je na samom kraju, za mnoge klubove je i završila, a kako kraj …