Fabet kladionica
FOTO: HNS/Drago Sopta

“Čitatelj izbornik” – Zadnji sati glasovanja…

Izbornik naše reprezentacije, gospodin Marinko Mavrović je prošlu srijedu objavio širi popis igrača za EURO koji počinje za tjedan dana u Nizozemskoj. Ukupno 18 reprezentativaca okupit će se u Velikoj Gorici 12. siječnja, a dva igrača će na kraju priprema otpasti s popisa za odlazak u Nizozemsku.

Poznat širi reprezentativni popis za EURO u Nizozemskoj!

PRAVILA REGISTRACIJE IGRAČA NA EURO-U:

Naša reprezentacija mora prijaviti 14 igrača, od kojih dva moraju biti golmani. Tijekom završnog turnira svaka momčad smije zamijeniti najviše jednog vanjskog igrača ako je ozlijeđen ili bolestan dovoljno teško da to spriječi njegovo sudjelovanje na turniru. Svaka momčad također može privremeno zamijeniti golmana ako ima manje od dva zdrava golmana.

Prije pet dana smo objavili anketu putem koje bismo htjeli čuti Vaše mišljenje i dati Vam priliku da se stavite u ulogu našeg izbornika te izaberete Vaših 16 putnika, odnosno 14 + 2 igrača za EURO 2022. U nastavku Vam donosimo anketu u kojoj ćete moći izreći svoje mišljenje, a Vaš zadatak je sljedeći:

– Izabrati prvog, drugog i trećeg/rezervnog golmana (golmana koji će ići na EURO, ali će čekati svoju priliku i biti “na tribini”)
– Izabrati 16. igrača/rezervnog igrača, igrača koji će uz trećeg golmana čekati svoju priliku i biti “na tribini” te dva igrača koja su po vama “višak” na širem reprezentativnom popisu kojeg je objavio naš izbornik

Glasovanje traje do večeras u 20:00 sati te Vam je tako ostalo još par sati za izraziti svoje mišljenje. Anketa se nalazi u nastavku članka.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Raspored i delegiranje službenih osoba prve dvije utakmice finala

Futsal Pula i Novo Vrijeme igrat će u finalu doigravanja za prvaka Hrvatske! Sinoćnjim trijumfom …

Liga Prvaka | Hrvatska će imati dva predstavnika!

Hrvatska će sljedeće sezone imati dva predstavnika, a predstavljat će nas finalisti doigravanja za prvaka …