Fabet kladionica

CROfutsal TIM | Predstavljamo vam nova imena

U kolovozu prošle godine, uoči početka sezone koja se sad polako približava svom kraju, smo vam predstavili članove tima koji su nam se tada pridružili. Tijekom sezone smo dobili još četiri pojačanja koja ćemo vam u ovom članku predstaviti. Zanimljivo je kako su tri od četiri člana rođeni Dubrovčani dok je četvrto pojačanje iz Trogira pa ćemo s njim i početi ovo predstavljanje.

Luciano Žaja je 22-godišnji student na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Inače je iz Trogira te je veliki ljubitelj futsala s afinitetima u području sportskog marketinga te admistracije društvenih mreža. Osim što je student te dio našeg tima od listopada prošle godine, volonter je u nizu udruga. U timu je zadužen za grafički dizajn te vodi našu Instagram stranicu za koju vas pozivamo da zapratite ukoliko već niste.

Tia Knežević je 21-godišnja studentica novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Dolazi iz Dubrovnika, a timu se priključila u ožujku jer voli sport, a i kao neku vrstu prakse s obzirom na to da studira novinarstvo tako da je na taj način spojila ugodno s korisnim. U tim je zadužena za pisanje izvještaja i najava utakmica.

Ida Haklička je još jedna 21-godišnja studentica koja dolazi iz Dubrovnika te je Tiina kolegica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu gdje studira novinarstvo i odnose s javnošću. Navijačica je Squarea te je gledajući utakmice ovog dubrovačkog kluba zavoljela i počela pratiti futsal. Osim futsala prati i druge sportove, a kako ona sama kaže, ovaj joj posao uz zabavu pruža odličnu praksu. U timu je zadužena za pisanje izvještaja i najava utakmica.

Dominik Glavinić je 24-godišnji Dubrovčanin koji živi i radi u svom rodnom gradu. Navijač je dubrovačkog Squarea te futsal prati više od deset godina. U timu je od kraja prošle godine te nam povremeno pomogne s pisanjem izvještaja i najava utakmica dubrovačkog prvoligaša.

S obzirom na to da je futsal u Hrvatskoj veoma popularan te ima klubova u svim dijelovima Lijepe naše, naš tim je uvijek otvoren za nove ljude koji bi nam pomogli da rad našeg portala bude još bolji. Ukoliko ste zainteresirani pridružiti nam se, kliknite na link u nastavku članka te saznajte kako nam se možete pridružiti.

Postani novinar CROfutsal portala!

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Futsal Olimpijac kompletirao momčad za novu sezonu!

Pred početak nove natjecateljske sezone drugoligaš iz Županje neumorno radi na pojačanjima. U  kategoriji ulaznih …

Trijumf Stanoinvest Futsal Pule u Makarskoj!

Stanoinvest Futsal Pula pobjednik je Superkupa! Momčad Nijaza Mulahmetovića je u finalnom dvoboju u Makarskoj …