Fabet kladionica

CROfutsal u humanitarnoj akciji!

Božićno vrijeme je vrijeme darivanja! Zašto onda u ovo vrijeme ne pomoći one kojima je pomoć potrebna?
Joško Rogić-Miš je dugogodišnji futsal vratar koji je poslijednjih godina branio boje Torcide i Ustanika u 2.HMNL-jug. Uz to, riječ je o dugogodišnjem sudcu UMN-a (Udruga za mali nogomet – Split)! No Joško je obolio od teškog oblika karcinoma i potrebna mu je pomoć. Uz to, od karcinoma su oboljeli i njegovi roditelji čija skromna primanja nisu dovoljna da podmire troškove liječenja.
Početkom prosinca, bivši nogometaš Hajduka i vlasnik sportskih terena NK Turnovac na splitskom predjelu Karepovac organizirao je malonogometni turnir gdje je sav prihod od kotizacija kao i prihod ostvaren od konzumacije jela i pića za vrijeme turnira namjenjen za obitelj Rogić. Riječ je u Frani Bučanu čija je hvale vrijedna akcija zabilježila velik odaziv, a sve u cilju da se pomogne obitelji Rogić.
CROfutsal je također prepoznao potrebu ove obitelji za pomoć, te je u ovo blagdansko vrijeme odlučio donirati iznos od 500 kuna za potrebe obitelji Rogić. “Dobro je činiti dobro”, često je spominjan slogan koji nam se učinio prigodnim i u ovoj situaciji, jer pomoći potrebitima u ovo blagdansko vrijeme obveza je svih nas koji smo u mogućnosti blagdane učiniti ljepšima onima kojima je pomoć potrebna.
Ovom donacijom CROfutsal se pridružio humanitarnoj akciji za pomoć obitelji Rogić, te poziva sve Vas koji ste u mogućnosti pomoći da se pridružite ovoj akciji. Pozivamo sve ljude dobre volje koji su spremni podržati ovu humanitarnu akciju, da nas kontaktiraju na naš kontakt-mail (admin@crofutsal.com) za pomoć obitelji Rogić!
Božić je vrijeme darivanja, stoga darujte one kojima je pomoć potrebna…

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …