Fabet kladionica

FIFA donirala HNS-u 84 lopte za futsal!

Na službenim stranicama HNS-a objavljeno je kako je krovna svjetska nogometna organizacija HNS-u donirala 84 lopte za futsal koje je HNS odlučio proslijediti klubovima 2.HMNL! Lopte je FIFA donirala u suradnji s brendom “Adidas”, a u nastavku Vam u cijelosti prenosimo objavu sa službenih stranica HNS-a.

Fifina Komisija za razvoj donijela je odluku kako će u suradnji s adidasom svim svojim članicama donirati lopte koje mogu biti korištene za razvoj nogometa mladeži, ženskog nogometa, nogometa na pijesku ili futsala.

Hrvatski nogometni savez odlučio je pomoći malonogometašima, pa će tako pristigle 84 futsalske lopte tvrtke adidas biti proslijeđene klubovima 2. HMNL.

“Imajući u vidu zahtjevnu financijsku situaciju u državi, a istodobno odlične rezultate i sve veću popularnost našeg futsala, odlučili smo se ovu donaciju Fife iskoristiti za pomoć malonogometnim klubovima. Zahvaljujemo Fifi na donaciji, a sigurni smo da će klubovima lopte biti od velike koristi”, izjavio je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …