Fabet kladionica
MNK Split Brodosplit Inženjering grb
MNK Split

“Inženjeri” kupili dionice KK Split

Predstavnici MNK Split danas su u trofejnom salonu njihova košarkaškog imenjaka prisustvovali kupnji dionica. Košarkaški klub Split je u procesu preoblikovanja, a uz “inženjere” na ovu simboličnu pomoć nekad trofejnom klubu odlučili su se i ragbijaši splitske Nade i nogometaši Hajduka.

MNK Split Brodosplit Inženjering grb
MNK Split

Košarkaši Splita, nekada trostruki prvaci Europe, iako osuđeni na igru s igračima iz “domaćeg inkubatora” bilježe vrlo dobre rezultate. Najbolji je to pokazatelj svim klubovima, da se unatoč recesiji i financijskim problemima, i sa domaćim snagama može do dobrog rezultata.
MNK Split je ovom prigodom kupio 10 dionica KK Split, a u trofejnom salonu u ime kluba prisustvovali su predsjednik Ivo Zoković, trener Dino Bečić, kapetan Branko Laura, te vratari Josip Bilandžić i Duje Maretić, te ovosezonsko najzvučnije pojačanje Saša Subotić.
Pred medijske mikrofone stao je predsjednik kluba Ivo Zoković:
– “Željeli smo pomoći klubu imenjaku, kod nas također ne cvjetaju ruže, ali skupili smo za ovih deset dionica. Vjerujem da će i ostali klubovi i sportaši prepoznati ovaj trenutak i pomoć KK Splitu.”

 

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

JAKO dresovi po akcijskim cijenama

Sezona 2021/2022 je na samom kraju, za mnoge klubove je i završila, a kako kraj …

Sretan Uskrs!

Dragi naši čitatelji i ljubitelji futsala! Redakcija CROfutsal online futsal magazina Vam od srca želi …