Fabet kladionica

Isprika gradonačelnika Ive Baldasara HNS-u i UEFA-sucima!

Nakon neugodne scene koje su pripadnici Torcide priuštili UEFA-sucima i njihovim domaćinima u jednom splitskom restoranu, iz ureda gradonačelnika Splita Ive Baldasara donosimo priopćenje isprike predstavnicima HNS-a i UEFA-sucima. Priopćenje Vam prenosimo u cjelosti:

“Nasilno ponašanje i huliganski ispadi nisu način rješavanja problema i Grad Split oštro osuđuje divljanje huligana tijekom večere sudaca UEFA futsala i predstavnika HNS-a u jednom splitskom restoranu. Tim je činom osramoćen grad i nanesena je šteta i Splitu i nogometu. Split je grad poznat po gostoljubivosti i uspješnom domaćinstvu brojnih događanja, posebice sportskih, a izgredi poput ovoga bacaju loše svjetlo na sliku Splita koju su velikim trudom izgradili njegovi građani i institucije. Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar je, zbog incidenta uputio ispriku Hrvatskom nogometnom savezu zamolivši da ispriku prenesu i sucima UEFA futsala koji su bili izloženi neugodnosti.”

FOTO: Paun Paunović

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

VIDEO | Najava finala kroz video-prilog HNTV-a

Večerašnjim dvobojem u pulskom Sportskom centru “Mate Parlov” započinje finalna serija doigravanja za prvaka Hrvatske. …

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje službenih osoba 5. kola

Vikend pred nama donosi utakmice 5. kola Lige za popunu 1.HMNL. Uoči posljednja dva kola …