LIVE prijenos utakmice 1.HMNL

Kao što i sam naslov ovog teksta kaže CROfutsal online futsal magazin će vam od ovog kola omogućiti praćenje utakmica MNK Osijek V.B.K. koji je potpisao ugovor sa tvrtkom MaxiSport.tv koja će vršiti prijenos uz korištenje više kamera, vrhunske produkcijske opreme i naravno komentatora utakmice.

Drago nam je najaviti kako su ljudi iz MaxiSport.tv-a prepoznali rad ovog portala te je dogovorena suradnja zahvaljujući kojoj ćete imati mogućnost pratiti utakmice momčadi iz Osijeka putem CROfutsal online futsal magazina koji ima puna prava prijenosa utakmica na svojim stranicama. Treba naglasiti da ćete zahvaljujući ovoj suradnji redovno na našim stranicama moći pratiti i utakmice 2.HMNL-Istok te druga futsal natjecanja….

U sklopu te suradnje otvorili smo i novu stranicu koju možete naći na slijedećoj adresi: https://www.crofutsal.com/ostalo/live/ te tu možete pratiti sve utakmice koje će biti u prijenosu MaxiSport.tv-a.

Prva utakmica na rasporedu je utakmica 8.kola 1.HMNL između MNK Osijek V.B.K. i MNK Vrgorac GTP koji počinje danas 23.11.2012 s početkom od 20:00 sati

Uživajte….

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Futsal Dinamo na Šalati protiv “Funcuta”

U subotu i nedjelju (11. i 12. rujna) održat će se osma po redu športsko-navijačka …

Futsal na Braču: 100 godina Takmaca

Serijal priča o malom nogometu/futsalu na Braču završavamo pričom o Takmacu, klubu osnovanom 1921. godine …