MNU Labin | Zahtjev za održavanjem izborne skupštine

Na našu mail adresu danas je pristigla objava za medije u kojoj članice MNU Labin traže sazivanje izborne skupštine MNU Labin zbog nezadovoljstva dosadašnjim radom predsjednika udruge, gosp. Edija Kodrina. U nastavku članka donosimo vam u cijelosti tekst objave za medije kao i zahtjev.

Poštovani,
u privitku se nalazi obajva za medije povodom slanja poštom “Zahtjeva za sazivanje izborne skupštine Malonogometnog Udruženja Labin” predsjedniku Ediju Kodrinu. Devetnaest ekipa koje su članice MNU Labin poslalo je potpise svojih članova koji nisu zadovoljni dosadašnjim radom predsjednika i vodstva lige te se u najkraćem mogućem roku traži sa se gore navedena skupština održi. U privitku se također nalazi logo MNU Labin, formular koji su ekipe potpisivale te fotografija sa prošlogodišnje zimske lige. Molimo Vas za objavu u Vašem cijenjenom mediju.
Srdačan pozdrav,

Članovi MNU Labin

ZAHTJEV ZA ODRŽAVANJEM IZBORNE SKUPŠTINE MALONOGOMETNOG UDRUŽENJA LABIN

Danas je predsjedniku MNU Labin Ediju Kodrinu poštom preporučeno s povratnicom poslan zahtjev kojim 19 ekipa koje djeluju pod okriljem MNU Labin traže izbornu skupštinu Malonogometnog Udruženja Labin. Skupština udruge se nije održala već najmanje osam godina, dvije izborne skupštine se nisu održale u tom periodu. Nezadovoljni radom udruge i netrasparentnošću, članovi udruge su odlučili sazvati skupštinu, a sve zbog upornog odbijanja predsjednika da sazove istu. Prema statutu udruge članak 27. predsjednik udruge mora u osam dana od primitka zahtjeva, sazvati izbornu skupštinu. Ukoliko u tom roku predsjednik ne sazove skupštinu podliježe zakonskim odredbama Zakona o udrugama.
Sportski pozdrav,

Članovi MNU Labin

O nama Filip Andabaka

avatar

Moglo bi vas zanimati

Crnica, Šibenik 1983 i Universitas na Kupu grada Šibenika

U nedjelju 19. rujna na šibenskom će se Baldekinu održati šesti po redu futsal turnir …

Futsal Dinamo na Šalati protiv “Funcuta”

U subotu i nedjelju (11. i 12. rujna) održat će se osma po redu športsko-navijačka …