Fabet kladionica

PREDSTAVLJAMO | MNK Saturo – novi klub na hrvatskoj futsal sceni

Tijekom mjeseca prosinca pojavio se novi klub na hrvatskoj futsal sceni. MNK SATURO je klub iz zapadnog dijela grada Zagreba koji je 31.12.2021. i službeno registriran kao Udruga, te se od sljedeće sezone očekuje da klub pristupi službenim natjecanjima HNS-a. Vodstvo kluba čine predsjednik kluba Robert Tudić, potpredsjednik Tomislav Đurin i tajnik Miljenko Petrov.

Može biti slika sljedećeg: tekst "NNK SATURO"

“SATURO je latinska riječ koja ima značenje ispuniti, zadovoljiti. MNK SATURO će upravo pod tim riječima nastojati djelovati kako bi djeci ispunili vrijeme jednim zdravim sportom, pritom da steknu prijateljstva, druženja i putovanja. Isto tako nama iz uprave kluba je veliko zadovoljstvo da možemo biti dio zajedničke priče te nastojati u budućim vremenima ostvariti što bolje rezultate kako na terenima tako i u radu sa djecom na svim planovima (odgovornost, druženje, zabava, natjecanja, prihvaćanja poraza i veseljenje pobjedama). Vjerujemo da je danas više nego ikad prije potrebna jedna zdrava sredina odrastanja kako bi djeca u nadolazećim godinama svog života imali zdravu podlogu za postizanje svojih želja i ambicija. Pozivamo sve roditelje, pogotovo iz zapadnog dijela grada Zagreba, da upišu svoju djecu u MNK SATURO futsal klub te nas na taj način podrže u radu, a ujedno budu i dio jedne zdrave zajednice gdje je osnovno polazište “nula posto tolerancije na nasilje”. Svima koj žele postati članovi MNK SATURO prilažemo PRISTUPNICU u klub. Članarina je 50 kn godišnje a uskoro će biti objavljeno na našim stranicama i pogodnosti koje će se moći ostvarivati samim učlanjenjem. Cilj nam je rast postepeno u zdravoj atmosferi te nastojat postići uspjehe kako u učenju djece o ovom sportu tako i u postizanju rezultatskih uspjeha. Samo zajedno u simbiozi vodstva kluba, djece i roditelja možemo postići puno, ako svi zajedno to i želimo.” – riječi su kojima su se javnosti obratili iz kluba.

Možda je strip koji prikazuje stoji i tekst "UPIS DJECE U ŠKOLU MNK SATURO FUTSAL NOGOMETA! DJEČACI, GODIŠTA 2003.-2017! DJEVOJČICE Treninzi će se održavat školama ili igralištima za koje smo dobili dozvole (zapadni dio grada Zagre eba). DOBRODOŠLI u jednu zdravu sredinu, DOBRODOŠLI MNK SATURO! Miljenko Petrov 099/220-6825 .Tomislav Durin 098/615-303 Miroslav Fulir 099/2439607 Robert Tudić 095/901-7038 MNK Saturo, Kaljska 10090 Zagreb"

Iz kluba ističu kako im je sigurnost djece izuzetno bitna, stoga su svi članovi MNK SATURO osigurani od ozljeda od strane CROATIA OSIGURANJA. Klub je objavio i planove za naredni period, a kao jedan od ciljeva ističe se da klub u ne tako dalekoj budućnosti planira izgradnju vlastitog igrališta na zapadnom dijelu grada Zagreba ili periferiji. Također je vrijedno spomenuti da klub ima i svoju službenu internetsku stranicu, što je zaista pohvalno jer istu nema ni velika većina hrvatskih prvoligaša. Sve ovo govori o ambiciji i ozbiljnosti ovog novoosnovanog kluba.

Više o MNK SATURO možete pronaći na službenim internetskim stranicama kluba ili na klupskoj Facebook stranici.

WEBhttps://mnk.saturo.hr/

FACEBOOKhttps://www.facebook.com/mnksaturo

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …