PREDSTAVLJAMO | Pepsi challenge

Uoči završnice malonogometnog kupa Hrvatske u Makarskoj predstavili smo Vam PEPSI kao novog našeg partnera! PEPSI je veliki svjetski brend koji je u CROfutsalu prepoznao kvalitetnog i pouzdanog partnera, te kao vodećem futsal portalu na ovim prostorima ukazao povjerenje. Suradnja brenda PEPSI i CROfutsala nastavlja se i dalje.
Predstavljamo Vam PEPSI-challenge! Novi je to projekt brenda PEPSI kojite potiče da pokažeš hrabrost, kreativnost i spontanost. Svaki mjesec budi dio nečega što će postati dio povijesti. Inspiriraj se Pepsijem i svjetskim zvijezdama! Prihvati odlične mjesečne izazove uz lokalne Pepsi ambasadore od kojih je prva, naša poznata modna dizajnerica Alex Dojčinović. Pripremi se i na posebne tjedne zadatke na koje te izaziva Alex!
I mjesečni i tjedni izazovi su sjajna prilika da osvojiš odlične nagrade, doživiš novo iskustvo i stvoriš nove, nezaboravne uspomene. Izazove potraži na PepsiChallenge.hr, a svakako Vas pozivamo i da posjetite službenu facebook stranicu Pepsi Hrvatska.

 

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Crnica ispustila pobjedu protiv Futsal Dinama!

U susretu 4.kola 1.HMNL Crnica i Futsal Dinamo su podijelili bodove odigravši 3:3! Šibenčani su …

Square na krilima Džankovića do trijumfa u Vrgorcu!

U susretu 4.kola 1.HMNL Square je slavio na gostovanju kod Vrgorca rezultatom 1:3! Nakon trijumfa …