Fabet kladionica

Sretna Vam Nova 2015.godina!

Poštovani čitatelji i posjetitelji Vašeg omiljenog futsal-portala!
Još jedna godina je iza nas. Godina 2014. u kojoj smo obilježili 10 godina rada, 10 godina čiste ljubavi i nesebičnog davanja za futsal.
Kroz proteklih godinu dana nastavili smo s našim radom gdje smo Vam nastojali donijeti što više informacija o futsalu, izvještaja s utakmica, vijesti iz Hrvatske i svijeta. Godinu koja je iza nas pamtit ćemo po još jednom uspješnom nastupu Hrvatske reprezentacije na EURO-u, trijumfu Alumnusa u prvenstvu, te Split Tommyja u kupu Hrvatske.
CROfutsal je za kao najdugovječniji i najveći medijski projekt posvećen futsalu u Hrvatskoj često bio i trn u oku nekih kojima smeta naš rad. Neargumentirane optužbe na naš rad i pokušaj diskreditacije CROfutsala kao projekta, čine nas još jačima i najbolji su poticaj za nastavak uspješnog djelovanja.
Zahvaljujemo Vam na još jednoj godini u kojoj ste nam bili podrška, jer mi smo tu za Vas! Porast posjećenosti iz godine u godinu potvrđuje da smo na dobrom putu. Hvala Vam svima! Hvala našim sponzorima, partnerima, suradnicima, službenim osobama i svima koji su u CROfutsalu prepoznali istinsku vrijednost za boljitak futsala.
Želimo Vam svima sretnu i uspješnu 2015.godinu!

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …