Fabet kladionica

Trofej CROfutsal | Predstavljamo Vam sastav novinarskog žirija

Nakon što smo Vam jučer predstavili članove stručnog žirija u izboru za najboljeg igrača Hrvatske za 2020.goinu, danas Vam predstavljamo članove novinarskog žirija. Novinarski žiri (kao i stručni žiri) ima 8 članova. Uz našeg urednika Davor Lopin iz Dubrovačke televizije je već godinama član novinarskog žirija, kao i Ivica Javorčić, novinar Sportskih novosti. Poslijednjih godina stalni član novinarskog žirija je i Anđelko Kecman, voditelj i urednik emisije o futsalu “4 plus 1” na HNTV-u. Isto možemo reći i za Vedrana Babića, novinara Slobodne Dalmacije. Prošle godine Niko Rukavina bio je član novinarskog žirija kao novinar HRfutsal-a, a danas predstavlja futsal portal Futsal Feed. Za kraj smo ostavili dva nova imena u našem novinarskom žiriju. Tomislav Gabelić poznato je novinarsko ime iz 24 sata, dok je Bernard Jurišić diljem “lijepe naše” poznat po svojim kolumnama na Telegramu, a vrijedi napomenuti da Jurišić radi i za UEFA-u s reprezentativnih i klupskih susreta u Hrvatskoj.

Svim članovima novinarskog žirija ovim putem zahvaljujemo što su se odazvali na naš poziv i svojim sudjelovanjem podržali naš izbor za najboljeg igrača Hrvatske!

NOVINARSKI ŽIRI:

CROfutsal Jerko Šimac
Dubrovačka televizija Dubrovnik, Stradun - HD okretna kamera, Dubrovnik, [ Upravo sada, UŽIVO ]  LiveStreaming kamere iz Hrvatske - LiveCamCroatia, Istraži Hrvatsku Davor Lopin
Futsal Feed Opis fotografije nije dostupan. Niko Rukavina
HNTV Slikovni rezultat za hrvatska nogometna televizija logo Anđelko Kecman
Telegram OMGcommerce 2015 Bernard Jurišić
24 sata 24 sata Logo Vector (.EPS) Free Download Tomislav Gabelić
Slobodna Dalmacija Slikovni rezultat za slobodna dalmacija logo Vedran Babić
Sportske Novosti Slikovni rezultat za sportske novosti logo Ivica Javorčić

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

1.HMNLŽ | Raspored i delegiranje dvoboja 1. kola

Započinje natjecanje 1.HMNL za žene! Vikend pred nama donosi utakmice 1. kola nove natjecateljske sezone …

2.HMNL-jug | Trijumf Porto Tolera u Šibeniku!

U zaostalom susretu 7. kola 2.HMNL-jug Porto Tolero je ostvario veliku pobjedu na gostovanju u …