Fabet kladionica

U Makarskoj predstavljen Sportsko-kulturni centar Apfel!

Danas je u hotelu Bikovo u Makarskoj predstavljen Sportsko-kulturni centar Apfel. Riječ je o sportsko-kulturnom kompleksu koji je u izgradnji, a čije je otvaranje planirano za listopad ove godine. Projekt su predstavili Mijo i Matko Pašalić pred brojnim predstavnicima medija, sponzora i prijatelja, te je dvorana ovog makarskog hotela bila pretijesna za brojne okupljene.
Ideja o projektu osmišljena je u krugu obitelji Pašalić prije 3 godine, da bi se u proces realizacije krenulo prije 2 godine. Centar se nalazi na istočnom ulazu u Makarsku, te je osmišljen kao kombinacija sportskih, kulturnih i zdravstvenih sadržaja koji bi građanima grada Makarske i okolice omogućili bolji i kvalitetniji život. Na ulazu u kompleks nalazi se “mediteranski vrt”, mjesto namjenjeno za opuštanje i druženje obitelji s djecom. Uz “mediteranski vrt” nalazi se teren za futsal s umjetnom travom, do kojeg se nalazi teniski teren s tvrdom podlogom. U unutarnjem dijelu kompleksa  nalazi se teren pogodan za futsal, rukomet, košarku i mnoge druge dvoranske sportove. Unutar objekta se nalazi i manji teren s umjetnom travom također pogodan za futsal. U sklopu objekta nalaze se caffe bar i pizzeria s pogledom na sportske terene, kao i dječja igraonica za najmanje. Na prvom katu centra nalazi se teretana i nekoliko fitness dvorana (3) opremljenih po najnovijim standardima. U istočnom dijelu centra nalazi se multi-funkcionalna dvorana kapaciteta 350 sjedećih mjesta pogodna za održavanje raznih manifestacija, od predstava do dječjih priredbi i raznih nastupa. Na drugom katu centra nalazi se kombinacija zdravstvenih dvorana i uredskih prostora. Financijska vrijednost cijele investicije iznosi oko 80 milijuna kuna, a otvaranje čitavog kompleksa predviđeno je za listopad ove godine.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …