Za bolji Futsal | Osijek,Virovitica, Split

Karavana Za bolji Futsal ide dalje. Sastanci su pokazali da su puni pogodak i da postoji veliki interes ljudi da na jednom mjestu razgovaraju o problemima koji ih muče te da postoji želja da se ovakvo stanje promijeni na bolje. Nadamo se da će ovakvih inicijativa biti još više, a sada su dogovorena još tri okupljanja futsal zaljubljenika i u slijedećem rasporedu:

 

Sastanak MNK klubova Osiječko-baranjske županije, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županijeodržat će se u Petak 6/7/2012 u prostorijama Županijskog Sportskoj dvorani Zrinjevac, sala za sastanke (2. kat), Adama Reisnera 46/a, Osijek, sa početkom u 17.00.

Sastanak MNK klubova Virovitičko-podravske županije održat će se u Petak 6/7/2012 u prostorijama Županijskog Nogometnog Saveza Virovitičko-podravske županije, Virovitica, Matije Gupca 63, sa početkom u 21.00.

Sastanak MNK klubova, Futsal djelatnika i zaljubljenika Splitsko-dalmatinske županije održat će se u Subotu 7/7/2012 u Spaladium Areni u Press sali 1. kat – Zrinsko-frankopanska 211 – Split (Ulaz od strane garaža) sa početkom u 14.00.

 

obavještavamo Vas da inicijativa „Za bolji Futsal“ ima za cilj pripremiti dokument o stanju, ciljevima i željama Futsala u Hrvatskoj.

Delegacija inicijative „Za bolji Futsal“ će taj dokument predati i obrazložiti novoizabranom Predsjedniku Hrvatskog Nogometnog Saveza (u daljnjem tekstu: HNS) čim isti bude izabran, a sastanak u HNS-u dogovoren.

Kako bi „Dokument“ bio što kvalitetnije pripremljen, inicijalna grupa „Za bolji Futsal“ organizirat će sastanke sa predstavnicima svih futsal klubova uključenih u natjecanja HNS-a.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Plati nam pivo

Ovih dana smo na portalu postavili novu mogućnost koju ste mogli vidjeti kao malo dugme …

Produžena suradnja CROfutsala i brenda X-Munich

S ponosom objavljujemo kako je naš magazin i zastupništvo brenda X-Munich produžilo suradnju i za …