Za bolji Futsal | Zagreb

Sastanak u Varaždinu potvrdio je kako je inicijativa Za bolji Futsal na pravom putu i da postoji veliki broj klubova i futsal djelatnika koji su zainteresirani za boljitak i budućnost futsala. Dio klubova iz ovog nogometnog saveza koji nije mogao doći na prvi sastanak imati će priliku kada inicijatori budu u Čakovcu.

Sada “karavana” ide dalje i na redu je područje Zagrebačkog Nogometnog Središta (SMŽ – Sisačko-moslavačka županija, ZGŽ – Zagrebačka županija, GZG – Grad Zagreb, KŽ – Karlovačka županija, KZŽ – Krapinsko-zagorska županija ). Ponovno pozivamo klubove da svojim prisustvom u što većem broju pokažu svima da postoji želja za promjenama i radom.

 

Poštovani

 

MNK Petrinjcica, Petrinja

MNK Siscia, Sisak

MNK Kutina

MNK Sokoli, Samobor

MNK Uspinjaca, Zagreb

MNK Nacional, Zagreb

MNK OVB, Zagreb

MNK Zagreb Puljic, Zagreb

MNK Zagreb 92, Zagreb

MNK Fusio

i svi ostali zainteresirani MNK Klubovi i futsal djelatnici  …

obavještavamo Vas da inicijativa „Za bolji Futsal“ ima za cilj pripremiti dokument o stanju, ciljevima i željama Futsala u Hrvatskoj.

Delegacija inicijative „Za bolji Futsal“ će taj dokument predati i obrazložiti novoizabranom Predsjedniku Hrvatskog Nogometnog Saveza (u daljnjem tekstu: HNS) čim isti bude izabran, a sastanak u HNS-u dogovoren.

Kako bi „Dokument“ bio što kvalitetnije pripremljen, inicijalna grupa „Za bolji Futsal“ organizirat će sastanke sa predstavnicima svih futsal klubova uključenih u natjecanja HNS-a.

 

Sastanak MNK klubova sa područja Zagrebačkog Nogometnog Središta (SMŽ – Sisačko-moslavačka županija, ZGŽ – Zagrebačka županija, GZG – Grad Zagreb, KŽ – Karlovačka županija, KZŽ – Krapinsko-zagorska županija ) održat će se u Ponedeljak 2/7/2012 u 18.00 u prostorijama Fusio Centra, Zagrebački Velesajam, Paviljon 18.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Plati nam pivo

Ovih dana smo na portalu postavili novu mogućnost koju ste mogli vidjeti kao malo dugme …

Produžena suradnja CROfutsala i brenda X-Munich

S ponosom objavljujemo kako je naš magazin i zastupništvo brenda X-Munich produžilo suradnju i za …