Aktualno

ZMALAC – novi partner CROfutsal magazina

Došlo je vrijeme da Vam predstavimo novog partnera CROfutsal magazina. To je ZMALAC, koji krasi trening majice omiškog Olmissuma, a omiški “zeleno-plavi” su i najzaslužniji za suradnju koju danas objavljujemo.


ZMALAC su hrvatske interaktivne edukativne personalizirane igračke, ručno proizvedene, namijenjene djeci od 3 godine na dalje. Dijete će uz korištenje Zmalac igara razvijati finu motoriku, koordinaciju ruke i oka, spretnost u svakodnevnom životu, percepciju, orijentaciju u prostoru i pozitivnu sliku o sebi kroz uspjehe i svladavanje izazova. Spoznavanje sebe kroz “ja to želim, ja to hoću, ja to mogu” pomaže razvijanju osobnosti djeteta.
Zmalac igre izazivaju ugodu i radost u igri; djeca se trude i rješavaju zadatke i tako se razvija optimizam. Razvijaju potencijale kroz igru koja skriva zadatke oblika, boja, veličina, logičkog zaključivanja, redoslijeda, odnosa u prirodi te različite vrste kopčanja. Ako Vaše dijete ima potrebu da se doživi kao uspješno, a procjenjuje se kroz svoje socijalne, intelektualne i tjelesne sposobnosti, onda su ovo igre za Vaše dijete!
Više o ZMALCU možete pronaći klikom na www.zmalac.hr 

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

SLOVENIJA | Dobovec “trokorakom” do finala!

Jučer je treću utakmicu polufinalne serije odigrao Dobovec naših reprezentativaca Vedrana Matoševića, Luke Perića i …

ITALIJA | Avellino i Catania izborili majstoricu!

Sinoć su se odigrale utakmice druge četvrtfinalne serije u talijanskom prvenstvu. Nakon što je u …