CROfutal FC Nacional logo

Prenosimo | Nacional dobiva futsal dom

Hrvatski prvak Nacional dobio je od Grada Zagreba u koncesiju sportsko rekreacijski centar Luka na kojem će se izgraditi suvremeni futsal centar sa dvije dvorane.

Danas je i službeno potvrđeno, Grad Zagreb i Gradski Ured za šport prepoznali su rad i rezultate Nacionala i dodjelili hrvatskom prvaku sportsko rekreacijski centar Luka. Ovo je još jedno veliku priznanje uzme li se u obzir činjenica da je u lipnju Nacional potpisao Ugovor sa Gradom Zagrebom o potpori vrhunskom sportu.
Nacional je u vrlo kratkom razdoblju postao regionalni futsal gigant čiji rad i rezultati nisu ostali nezapaženi u Gradu Zagrebu kod osoba zaduženih za potporu ovakvim klubovima. Ovo je veliko priznanje za futsal uopće, jer je prilikom dodjele uzeta činjnica da će se u novom kompleksu igrati samo futsal.
Na sportskom rekreacijskom centru Luka biti će obnovljena i natkrivena dva igrališta dimenzija 40×20 metara, od kojih će jedno imati parketnu podlogu, dok će na drugi teren biti postavljena umjetna trava. U sklopu centra nalazit će se nove klupske prostorije, wellness centar, restoran i caffe bar. Uz sve te sadržaje u sklopu centra nalazit će se i šest apartmana za igrače Nacionala koji nisu iz Zagreba.

Teren sa parkentnom podlogom zadovoljavat će sve standarde za igranje utakmica, a sa dodatnim sadržajima i tribinama imat će kapacitet 1.500 gledatelja.

Teren sa umjetnom travom će se koristiti u komercijalne svrhe te za potrebe škole futsala i nogometa.

O nama Filip Andabaka

avatar

Moglo bi vas zanimati

NAJAVA | Mato Stanković gost Davora Lopina na Dubrovačkoj TV

Večeras s početkom u 20:00 sati ne propustite pogledati sportsku emisiju TIME OUT na Dubrovačkoj …

Mato Stanković u razgovoru za ukrajinski futsal portal

Hrvatska futsalska reprezentacija danas je doputovala u Ukrajinu, gdje će u utorak i srijedu odigrati …