Reprezentacija | Hrvatska – Libija 1:0

[mudslide:picasa,0,crofutsal,5537811636834928929,1,576,center]Hrvatska je i u drugoj utakmici igranoj u Slavonskom Brodu slavila. Ovaj put presudio je jedan gol Tihomira Novaka. Kako smo doznali utakmica u Slavonskom Brodu, uprkos rezultatu, bila je puno dinamičnija nego ona u Osijeku te su obje momčadi prikazale jako dobru igru. Libija je pokazali da su jako dobro momčad ali i da im fali individualne kvalitete.
Sada naš čekaju dvije utakmice protiv Rumunjske: Slavonski Brod, 21.1.2011. u 20.00h i Vinkovci, 22.1.2011. u 19.00h.
Kao što je najavio gospodin Stanković će još ovaj ciklus iskoristiti za selektivni pristup pa su tako Matija Đulvat (MNK Uspinjača), Andrija Bogdanović (MNK Torcida), Žarko Luketin (MNK Mejaši) i Ivan Banić (MNK Kijevo) već krenuli na put kući kako bi izbornik mogao iskušati još neke igrače. U Slavnoski Brod su stigli Duško Martinac (MNK Vrgorac), Alen Protega (MNK Kijevo), Denis Mijatović (MNK Vrgorac) i Joško Žarković (MNK Mejaši) koji će igrati protiv Rumunjske.
Brine ozljeda Banića na utakmici u Osijeku no prve informacije govore o tome da je ozljeda blažeg karaktera te da će sa našim pivotom biti sve u redu. Na drugu stranu treba pohvaliti potez Bogdanovića koji je znao da ne može igrati zbog ozljede ipak došao u Slavoniju kako bi pokazao da Stanković može računati na njega. Za taj potez dva palca gore!

Pozdrav svim igračima i stručnom stožeru u Slavonskom Brodu od CROfutsal tima i naših čitatelja.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

VIDEO | Stanković, Kanjuh i L.Suton najavili uzvrat za HNTV

Danas s početkom u 18:10 Hrvatska će u Brnu krenuti u završni lov na plasman …

Marinović: “Vjerujem da smo bolji, no neće nam biti lako!”

Hrvatska futsalska reprezentacija jučer je doputovala u Brno, gdje će sutra igrati uzvratni dvoboj dodatnih …