Aktualno

Reprezentacija | Pripreme se nastavljaju

Reprezentacija Hrvatske se u nedjelju okupila u Varaždinu i time započela mini pripreme za futsal Euro.
Pripreme su započele prijateljskom utakmicom sa selekcijom malonogometnog turnira u Ludbregu u kojoj je reprezentacija apsolutno dominirala i slavila rezultatom 10:0. U ponedjeljak je na rasporedu bio trening u sklopu seminara za osvježenje licenci UEFA B Futsal.
Od polaznika na seminaru su bili prisutni: Antonio Dedić, Mijo Rimac, Brlek Zvjezdan, Predrag Bakarić, Lazendić Milovan, Erceg Zlatko, Mladen Perica, Alen Delpont, Branko Granić, Roberto Jelovčić, Teo Strunje, Danijel Rimac, Goran Mamić, Marinko Mavrović, Milan Ivčević, Mario Jurić, Stjepan Hruškar, Josip Puljiz, Robert Grdović i Dževad Habibija.
U sklopu predavanja dio je vodio i selektor reprezentacije Mato Stanković o pripremi za trening predstavivši trening koji je i održao sa reprezentacijom. Ostali predavači su bili: Vatroslav Mihačić, Mićo Martić, Tomislav Gričar i Amir Zulić.
U utorak reprezentacija gostuje u Osijeku gdje ih čeka prva utakmica sa reprezentacijom Libije. S ove utakmice pripremamo izvještaj koji možete pročitati na CROfutsal online futsal magazinu.

[mudslide:picasa,0,crofutsal,5537811636834928929,1,576,center]

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Jurić, Sučić i Luka Suton se priključili reprezentaciji!

Hrvatska futsalska reprezentacija u nedjelju će u Varaždinu dvobojem protiv Danske zaključiti kvalifikacije za Europsko …

VIDEO | Albanija – Hrvatska 0:3 (0:1)

Hrvatska futsalska reprezentacija je jučer u susretu 5. kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo slavila u …