Kratke vijesti
Naslovna | 1.HMNL

1.HMNL

  • PRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA

Solin s brojnim izmjenama započeo pripreme!

Solin

MNK Solin je jučer započeo s pripremama za novu sezonu. Nakon 4 godine, klub je dobio novu upravu, a uz novo rukovodstvo tu su i brojni novi igrači i novi ... Opširnije »

Velike promjene u 1.HMNL

sastanak_1.hmnl_hns

Kao što smo već ranije pisali, predsjednik MNK Split Tommy Ivo Zoković izabran je za predsjednika Plenuma klubova 1.HMNL, nakon odustajanja jedinog protukandidata Ivice Đole (MNK Nacional). Prema tada dostupnim ... Opširnije »

EKSKLUZIVNO | Nikola Tomičić na klupi Solina!

Nikola Tomicic

Nakon nove Uprave prvoligaša iz Solina, došlo je vrijeme i za novi stručni stožer. Tako Vam CROfutsal donosi ekskluzivnu vijest: Nikola Tomičić novi je trener Solina, a uz njega novo ... Opširnije »

INTERVJU | Zoran Mamić: Nacional je favorit za naslov!

ZORAN MAMIC

Razgovarali smo sa Zoranom Mamićem, dopredsjednikom Split Tommy-ja koji nam je predstavio s kojim igračkim kadrom i kakvim ambicijama Split Tommy ulazi u novu sezonu. U ugodnom ambijentu svog obiteljskog ... Opširnije »

MNK Murter | Otočani s Royalom u novu sezonu!

murter

Ono što nam je u intervjuu objavljenom prije mjesec dana potvrdio Hrvoje Kekez danas je dobilo i službenu potvrdu. Talijanska tvrtka Royal novi je tehnički sponzor prvoligaša Murtera koji tako ... Opširnije »

Izvještaj | MNK Alumnus – FC Balzan

IMG_0731

U maloj dvorani Doma sportova MNK Alumnus večeras je pisao svoju povijest. Na kraju se ispostavilo bila je to uvjerljiva prva europska pobjeda prvaka Hrvatske. VRSTA UTAKMICE: UEFA Futsal Cup, Preliminarna ... Opširnije »

MNK Solin s novom upravom u prvoligašku sezonu!

Solin-uprava

Na jučer održanoj Izbornoj skupštini MNK Solin-a, izabrano je novo vodstvo kluba, te potvrđen nastup u 1.HMNL! Bila je ovo treća sazvana Izborna skupština koja je konačno dala konkretne rezultata. ... Opširnije »

Surudžić novo pojačanje Nacionala iz Srbije!

Surudžić

Iz redova Ekonomca u Nacional je “sletilo” još jedno pojačanje . Riječ je o Borku Surudžiću, 34-godišnjem reprezentativcu Srbije koji je prije 3 godine odigrao kratku epizodu u Nacionalu (pola ... Opširnije »

Ekskluzivno | Jakov Grcić u MNK Split Tommy

Jakov Grcić

Ekskluzivno vam donosimo vijest kako je reprezentativac Jakov Grcić koji je prošle godine igrao za MNK Novo Vrijeme iz Makarske dogovorio sve uvjete transfera u MNK Split Tommy. Tako je ... Opširnije »

Alumnus | Priopćenje za javnost

Alumnus-UFC-banner-1

UEFA Futsal Cup sve je bliže, a sve su jače i promotivne aktivnosti Alumnusa da na što bolji način promovira skupinu koja će se igrati u Zagrebu. Nakon “jumbo plakata” po ... Opširnije »