Kratke vijesti
Naslovna | 1.HMNL

1.HMNL

  • PRVA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA

Izvještaj | MNK Alumnus – FC Balzan

IMG_0731

U maloj dvorani Doma sportova MNK Alumnus večeras je pisao svoju povijest. Na kraju se ispostavilo bila je to uvjerljiva prva europska pobjeda prvaka Hrvatske. VRSTA UTAKMICE: UEFA Futsal Cup, Preliminarna ... Opširnije »

MNK Solin s novom upravom u prvoligašku sezonu!

Solin-uprava

Na jučer održanoj Izbornoj skupštini MNK Solin-a, izabrano je novo vodstvo kluba, te potvrđen nastup u 1.HMNL! Bila je ovo treća sazvana Izborna skupština koja je konačno dala konkretne rezultata. ... Opširnije »

Surudžić novo pojačanje Nacionala iz Srbije!

Surudžić

Iz redova Ekonomca u Nacional je “sletilo” još jedno pojačanje . Riječ je o Borku Surudžiću, 34-godišnjem reprezentativcu Srbije koji je prije 3 godine odigrao kratku epizodu u Nacionalu (pola ... Opširnije »

Ekskluzivno | Jakov Grcić u MNK Split Tommy

Jakov Grcić

Ekskluzivno vam donosimo vijest kako je reprezentativac Jakov Grcić koji je prošle godine igrao za MNK Novo Vrijeme iz Makarske dogovorio sve uvjete transfera u MNK Split Tommy. Tako je ... Opširnije »

Alumnus | Priopćenje za javnost

Alumnus-UFC-banner-1

UEFA Futsal Cup sve je bliže, a sve su jače i promotivne aktivnosti Alumnusa da na što bolji način promovira skupinu koja će se igrati u Zagrebu. Nakon “jumbo plakata” po ... Opširnije »

Mladen Kocić pred vratima Nacionala!

Kocić

Veliko pojačanje dolazi u zagrebački Nacional! Riječ je o Mladenu Kociću, dojučerašnjem igraču Ekonomca iz Kragujevca koji će tako biti novo veliko pojačanje Nacionala (nakon Tihomira Novaka) u borbi za ... Opširnije »

MNK Solin | Izborna skupština kluba odgođena za petak!

Solin Veltins vs Novo Vrijeme Apfel

Premda su mnogi s nestrpljenjem iščekivali za jučer zakazanu Izbornu skupštinu kluba, gdje se trebalo odlučivati o (ne)nastupanju u 1.HMNL, odluka je prolongirana za petak 22.08. Kako doznajemo iz pouzdanih ... Opširnije »

Bevanda novo pojačanje Squarea!

square

Iz dubrovačkog Squarea danas su objavili ime novog pojačanja za narednu sezonu. Riječ je o 25-godišnjem BiH-reprezentativcu Tomislavu Bevandi, koji u redove “Gospara” dolazi iz MNK Brotnjo. Objava ovog transfera od strane ... Opširnije »

Idemo svi za Alumnus

Alumnus UFC 1

Futsal prvak Hrvatske, zagrebački Alumnus, od 26. do 30. kolovoza domaćin je preliminarne skupine Uefa Futsal Cupa. Malonogometna Liga prvaka u Zagreb donosi prvake Danske i Malte. 27. kolovoza, u ... Opširnije »

Nacional | Tihomir Novak opet u redovima “novinara”!

Tihomir Novak - Asti

Tihomir Novak je novo pojačanje Nacionala! Vijest je to koju su mnogi i očekivali, a danas je zagrebački prvoligaš na svojoj službenoj facebook stranici i potvrdio. Premda smo nedavno pisali na ... Opširnije »