spot_img
FavbetFavbetFavbetFavbet

PRAVILA PRIVATNOSTI

Predanost zaštiti podataka o privatnosti

UDRUGA ZA PROMOCIJU MALOG NOGOMETA – CROFUTSAL (u daljnjem tekstu CROfutsal) iznimno je posvećena zaštiti sigurnosti i privatnosti vaših osobnih podataka. Stoga poslujemo u skladu s relevantnim zakonima o zaštiti prava na privatnost i sigurnost podataka. Nadamo se da će vam niže opisana politika pomoći razumjeti koje podatke CROfutsal može prikupiti, kako ih koristi i čuva, te s kime ih možemo dijeliti.

Prikupljanje osobnih podataka

CROfutsal neće prikupljati vaše osobne podatke (npr. vaše ime, adresu, telefonski broj ili e-mail adresu) putem svoje internetske stranice, osim u slučajevima kada ih vi dobrovoljno odlučite pružiti (npr. prihvaćanjem kolačića, slanjem direktnih e-mail upita, popunjavanjem kontaktnog obrasca ili obavljanjem narudžbe/kupnje putem web trgovine) ili kada je to propisano relevantnim zakonima i propisima o zaštiti vaših osobnih podataka.

Vaše osobne podatke prikupljamo u sljedećim situacijama:

 1. Prilikom pristupa stranici crofutsal.com, prikupljamo informacije o vašoj IP adresi.
 2. Prilikom registracije za kupnju ili primanja newslettera, tražit ćemo informacije kao što su ime, prezime i e-mail adresa. Obrada vaših podataka temelji se na privoli, koju možete povući u svakom trenutku obavijestivši nas na e-mail adresu admin@croutsal.com.
 3. U situacijama kada prikupljamo druge vrste podataka, kao što su datum i vrijeme pristupa stranici, informacije o korištenom hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču, operativnom sustavu vašeg računala, verziji aplikacije i jezičnim postavkama. Također možemo prikupljati informacije o vašim interakcijama s web stranicom crofutsal.com, kao i informacije koje poduzimate na toj stranici.
 4. Prilikom kontakta putem društvenih mreža, prikupljamo informacije koje ste nam dostavili tijekom postavljanja upita ili zahtjeva.
 5. Kada se prijavite i sudjelujete u nagradnim igrama ili natječajima koje organiziramo.
 6. Kada ispunite obrazac i slično. U tom slučaju obrađujemo vašu e-mail adresu i druge informacije koje ste ostavili u svom upitu.
 7. Prilikom prijave na otvorene radne pozicije.
 8. Prilikom registracije i izrade vašeg računa za web kupnju. Nakon prijave, možete pristupiti svom profilu i pratiti stanje vaših narudžbi. Unutar profila možete uvijek promijeniti svoje podatke ili zatražiti njihovo brisanje.

Preporučujemo svim kupcima i korisnicima stranice da brinu o sigurnosti svoje ulazne lozinke za korisnički račun koji koristite za kupnju u web trgovini. Preporučujemo periodično mijenjanje lozinke, barem jednom godišnje.

Podatke koje gore navedeni prikupljamo činimo na temelju vaše privole ili legitimnih interesa, osim onih koji se odnose na kupnju i dostavu proizvoda, koje obrađujemo radi sklapanja ugovora i izvršenja obveza iz ugovornog odnosa, dostave narudžbi, rješavanja reklamacija i srodnih aktivnosti.

Kada nam pružite privolu za upotrebu kolačića, možemo prikupljati informacije o vašoj posjeti, uključujući stranice koje pregledavate unutar naše web stranice, konzumaciju sadržaja, pretraživanje proizvoda i radnje na određenim segmentima (npr. košarica), trajanje posjete određenoj stranici, interakciju s njom i način napuštanja stranice, tehničke informacije, informacije o prijavi, tipu i verziji preglednika koji koristite, uređaju koji koristite, lokaciji i postavkama vremena, dodacima preglednika, operativnom sustavu i platformi.

Neki od navedenih kolačića nužni su kako bismo vam pružili tražene informacije i omogućili vam da obavite određene radnje ili pružimo željene informacije. Više o kolačićima možete saznati ovdje.

Svrha i zaštita osobnih podataka

CROfutsal se obvezuje štititi privatnost podataka svojih kupaca u skladu s GDPR-om, Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakonom o elektroničkoj trgovini.

Osobni podaci koje prikupljamo i obrađujemo u prethodno navedene svrhe uključuju IP adresu, ime, prezime, adresu, telefonski broj, adresu e-pošte i, po potrebi, druge podatke.

Navedeni podaci koriste se za:

 • Korištenje usluga na web stranici crofutsal.com, uključujući slanje newslettera.
 • Pružanje tehničke podrške.
 • Upravljanje korisničkim računom.
 • Obrada narudžbi i dostava proizvoda.
 • Praćenje upita i prigovora.
 • Praćenje i unaprjeđenje kvalitete usluga i sadržaja.
 • Provodjenje istraživanja i analiza za internu potrebu.
 • Upravljanje društvenim mrežama, uključujući objavljivanje sadržaja i rješavanje upita.
 • Organiziranje nagradnih igara i natječaja.
 • Prijave na otvorene radne pozicije.

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni na način koji omogućuje identifikaciju uključujući razumne mjere kako biste osigurali integritet i sigurnost osobnih podataka.

Rokovi pohrane podataka

CROfutsal će čuvati vaše osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe za koje su prikupljeni, osim ako se ne primjenjuje duži zakonski rok za pohranu ili dok se privola za obradu podataka ne povuče. Nakon isteka roka, vaši će se podaci izbrisati ili anonimizirati u skladu s relevantnim zakonima o zaštiti podataka.

Dijeljenje osobnih podataka

CROfutsal može dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama samo u skladu s ovom politikom privatnosti i vašim izričitim odobrenjem, ili kada je to nužno za izvršenje ugovora, dostavu proizvoda ili pružanje usluga koje ste zatražili. Treće strane s kojima možemo dijeliti vaše podatke uključuju:

 • Pravne savjetnike i druge profesionalce u svrhu obrane naših prava i interesa.
 • Pružatelje usluga tehničke podrške i IT usluga.
 • Pružatelje usluga plaćanja za obradu plaćanja.
 • Pratitelje web analitike koji pomažu u analizi i poboljšanju naše web stranice.
 • Društvene mreže na kojima dijelimo sadržaj ili komuniciramo s vama.

Vaša prava

Imate pravo na pristup, ispravak, brisanje i ograničenje obrade svojih osobnih podataka, kao i pravo na prenosivost podataka. Također imate pravo povući privolu za obradu podataka u bilo kojem trenutku, bez utjecaja na zakonitost obrade na temelju privole prije njezinog povlačenja. Ako smatrate da vaša prava nisu poštovana ili imate pritužbe u vezi s obradom vaših osobnih podataka, možete se obratiti nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

Sigurnost podataka

CROfutsal primjenjuje odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi osigurao sigurnost vaših osobnih podataka i spriječio njihov gubitak, zloupotrebu, neovlašteni pristup ili otkrivanje. Unatoč svim naporima da se osigura sigurnost vaših podataka, nema potpune sigurnosti na internetu i stoga ne možemo jamčiti ili osigurati da vaši osobni podaci neće biti izloženi rizicima.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili zahtjeva u vezi s ovom politikom privatnosti ili načinom na koji CROfutsal obrađuje vaše osobne podatke, slobodno nas kontaktirajte na e-mail adresu admin@crofutsal.com.

Izmjene politike privatnosti

CROfutsal zadržava pravo povremeno izmijeniti ovu politiku privatnosti kako bi se prilagodila zakonodavnim ili tehničkim promjenama ili kako bi se odražavale promjene u našoj praksi obrade podataka. Molimo vas da povremeno provjeravate ovu politiku privatnosti kako biste bili informirani o načinima na koje štitimo vašu privatnost.

Ova politika privatnosti ažurirana je posljednji put u rujnu 2023. godine.