Postanite naš sponzor!

CROfutsal online futsal magazin najstariji je i najveći medijski projekt u Hrvatskoj i regiji posvećen futsalu. S radom smo započeli sada već daleke 2005. godine kao projekt skupine entuzijasta koji su odlučili prekinuti potpuni nedostatak informacija o futsalu (malom nogometu) koji je tada vladao u Hrvatskoj.

Tokom godina stekli smo široki krug čitatelja, suradnika i prijatelja portala kojima je CROfutsal postao mjesto dobivanja informacija, ali i mjesto učenja i druženja sa ljudima koji dijele ljubav prema ovom sportu.

S ponosom možemo gledati na godine rada i truda, uspona i padova, lijepih i ne tako lijepih sportskih trenutaka koje smo proživljavali prateći ovaj sport.

Našu ljubav i pogled na ovaj sport prepoznali su svi istinskih ljubitelji ove igre koji znaju da nismo samo novinari, fotografi i izvjestitelji nego i istinski zaljubljenici u ovoj sport. Mi im to nastojimo vratiti što boljim prilozima, člancima i ostalim sadržajem posvećenim futsalu cijelo vrijeme pazeći na naš makro plan, a to je razvoj futsala kao sporta u Hrvatskoj i našoj regiji.

Kada smo započinjali rad na ovom portalu pronaći informaciju o utakmici 1. HMNL ili reprezentacije bilo je praktično nemoguće. Danas je “vijest od sinoć” stara vijest, a za tu činjenicu dobrim dijelom zaslužan je portal na kojem se upravo nalazite.

Stoga vas pozivamo da budete sponzor ovog portala kako biste vezali ime vaše tvrtke i/ili brenda uz ime CROfutsal online futsal magazina jer time ćete dobiti reklamu koju će vidjeti cijela futsal Hrvatska, ostvarit ćete konkretne marketinške učinke, a istovremeno sponzorirati razvoj ovog sporta kroz najveći futsal medijski projekt – CROfutsal online futsal magazin.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, javite nam se na admin@crofutsal.com.