Početna | 1.HMNL | 1.HMNL | MNK Torcida | Novosti
Jučer smo nazočili prozivci i treningu "MNK Torcida". U nastavku Vam donosimo novosti iz kluba, kadrovske promjene, novog generalnog sponzora...

1.HMNL | MNK Torcida | Novosti

MNK Torcida
MNK Torcida

Jučer u 17:00 sati nazočili smo okupljanju “MNK Torcida” i treningu u maloj dvorani SC Gripe.
Najvažnija novost jest da klub u novu sezonu ulazi s novim generalnim sponzorom, “LAST MINUTE RENT A CAR”, što će biti dodatak imenu kluba u nadolazećoj sezoni.
Glede igračkog kadra u narednoj sezoni, za sada u klubu bilježe dolaske Mislava Mišića, Slavena Alebića i Veljka Dvornika, u pregovorimo su oko povratka Marka Dubovca, a na izlaznim je vratima Branko Laura, dok je neizvijestan status Mladena Alajbega i Davora Jezidžića, a Mišo Lončar je prešao u redove INERA.
Mislav Mišić je do sada igrao u 2.HMNL-jug, a ovoga ljeta je na sebe skrenuo pozornost na Torcida-kupu predvodivši svoju momčad (Kidan žile) do senzacionalnog trijumfa kao najbolji strijelac turnira. Uz to, Mišić je poslijednjih sezona najbolji strijelac 1.splitske lige UMN-a. Slaven Alebić dolazi iz redova MUĆ BITUMINE, a ne tako davno bio je i u BRODOSPLIT INŽENJERINGU. Veljko Dvornik je nekadašnji igrač TORCIDE, a nastupao je i u 2.HMNL-jug za ekipu SKALICE s kojom je lani osvojio Torcida-kup i bio proglašen najboljim igračem.
Potvrđeno nam je da se radi na povratku Marka Dubovca iz INERA, te na dovođenju kvalitetnog vratara. Prva želja kluba je Žarko Luketin koji je napustio MUĆ BITUMINU, no doznajemo da je on već pristupio MEJAŠIMA. Branko Laura je vrlo blizu povratku u BRODOSPLIT INŽENJERING, a Davor Jezidžić i Mladen Alajbeg se jučer nisu pojavili te je upitan njihov ostanak u redovima TORCIDE.
Nakon prošlogodišnjeg ambicioznog ulaska u sezonu, ove godine TORCIDA se u tišini priprema za novu sezonu, bez rezultatskog imperativa…

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac i Futsal Dinamo u golijadi podijelili bodove!

U izuzetno uzbudljivom susretu odigranom u vrgoračkom Domu sportova, Vrgorac i Futsal Dinamo su podijelili …

Novo Vrijeme Apfel pobjednički niz nastavilo trijumfom u “Kutiji šibica”

U susretu 5.kola 1.HMNL Novo Vrijeme Apfel je ostvarilo novu pobjedu za nastavak pobjedničkog niza. …