1.HMNL | Sjednica Udruženja 1.HMNL

1. HMNL

Pomalo u tajnosti održana je sjednica Udruženja 1.HMNL u prostorijama HNS-a u zagrebačkoj Rusanovoj. Na sjednici je gospodin Ivo Zoković potvrđen za predsjednika Udruženja te su ujedno izvučeni parovi na narednu sezonu.

Sezona počinje vrlo rano 09.09.2011 godine zbog predstojećeg EURA 2012 nakon čega se igra 11.kola prvog dijela sezone, a prva polovica sezone završava 09.12.2011 godine nakon čega slijedi duga stanka koja završava 17.02.2012 godine kada počinje drugi dio sezone.

Na kraju nas kao i prethodnih godina čeka završnica prvenstva no u drugoj formi. Kako bi se klubove što više motiviralo da u regularnom dijelu sezone ulože dodatni angažman i kako bi se time povećala kvaliteta lige uveden je slijedeći sustav završnice:

Prvoplasirana i drugoplasirana momčad direktno ulaze u polufinalne utakmice, a tko će biti njihov protivnik odlučit će utakmice između ekipa koje su na kraju regularnog dijela imale plasman od 3 do 6 pozicije u slijedećem rasporedu 3 – 6 i 4 – 5.

Finale se igra na tri dobivene utakmice.

Iz 1.HMNL direktno ispada posljednje plasirana momčad, dok će pretposljednje plasirana momčad u doigravanja za opstanak kao što je to bilo i do sada.

Potvrđeno je i staro/novo vodstvo natjecanja u sastavu gospodin Dario Skender (povjerenik za natjecanje), gospodin Ivan Novak (povjerenik za suđenje), gospodin Zlatko Nakić (disciplinski sudac).

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Primić: “Square može zaustaviti svakoga u ligi!”

Ususret polufinalnom dvoboju Novog Vremena iz Makarske i Squarea iz Dubrovnika razgovarali smo sa Zoranom Primićem. Primić je reprezentativni golman …

Delegiranje službenih osoba polufinalnih susreta

Poznati su termini i delegiranje službenih osoba za polufinalne susrete doigravanja za prvaka Hrvatske. Dvoboj …