logo 1. HMNL
1. HMNL

1. HMNL | Matija Capar vs Patrik Drndić

1. HMNL

Prošlog tjedna u ovoj najavi sučelili su se novinari CROfutsala, Igor Dundara i Filip Andabaka, a rezultat je bio 4:4.
Naši novinari su redom pogađali domaće pobjede Vrgorca, OVB-a, Novog Marofa i Kijevo Knina, ali iznenadila ih je Uspinjača koja je sa juniorskim sastavom zabila Potpićnu čak 9 komada, te Solin, koji je slavio protiv oslabljenih Mejaša.

U ovom tjednu i ovom kolu pripremili smo za vas pravi mali specijalitet. Dvoboj koji bi na parketu bio užitak za gledanje, dva ponajbolja malonogometaša Hrvatske koja ne nastupaju u ovom kolu pokazat će svoje znanje o utakmicama 1. HMNL. Patrik Drndić protiv Matije Capara. Sigurni smo da će i ovaj dvoboj biti zanimljiv kao i oni na parketu ovog fantastičnog futsal dvojca.

Matija Capar

Patrik Drndić

   
Potpićan ’98 – Kijevo

2

1.55

Potpićan ’98 – Kijevo

1X

2.00

Potpićan je trenutno najlošije organizirana momčad lige. Nije realno, ali Potpićni je ovo zadnja šansa da napravi nešto, iako će to biti jako teško protiv dobre ekipe iz Knina.
Murter – Mejaši

2

3.30 Murter – Mejaši

1

1.50

Imam osjećaj da će Mejaši konačno odigrati jednu dobru utakmicu i pobijediti na otoku. Čini mi se da je domaćin trenutno u boljoj formi i da će upisati nova tri boda.
Osijek – Uspinjača

1

Osijek – Uspinjača

1

0.00

Juniori Uspinjače nemaju što tražiti u Osijeku. Osijek će napraviti sve da upiše tri boda u svojoj dvorani. Sigurna jedinica.
Solin – Vrgorac

1

2.10 Solin – Vrgorac

X

5.50

Solin je najbolji protiv najboljih. Stanu otraga i čekaju svoju šansu iz kontre, tako bi moglo biti i protiv Vrgorca. Utakmica u kojoj je sve moguće i jedni i drugi su u izvrsnoj formi tako da možda podjela bodova bude na kraju najrealnija.
Nacional – Novi Marof

1X

Nacional – Novi Marof

1

0.00

Vrijeme je da se Nacionali konačno malo sreća osmjehne i da konačno pobijedi. Nacional nije onaj pravi a ekipa Marafo uz dvije pobjede na startu traziti će i treću ali čini mi se da će ipak Nacional do bodova.
Split  -OVB Allfinanz

1

1.20 Split – OVB Allfinanz

1

1.20

Kvaliteta i iskustvo su uvelike na strani Brodosplita. Split koji nije najbolje krenuo u nastavak prvenstva protiv OVB-a će sve naparviti da ubilježi tri boda koji ce ih držati u borbi za prvu poziciju.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Borislav Vuković: ‘O ovoj situaciji nemoguć je apsolutni konsenzus!’

Kroz protekla dva dana objavljivali smo priopćenja klubova i razgovore s vodećim ljudima hrvatskih prvoligaša …

Ante Mihaljević: ‘Vrgorac je za prekid prvenstva!’

Seriju razgovora s čelnim ljudima prvoligaša nastavljamo s čelnim čovjekom vrgoračkih ‘nebeskoplavih’. Ante Mihaljević nam …