Početna | 1.HMNL | MNK Nacional na temu Tihomir Novak
CROfutal FC Nacional logo

MNK Nacional na temu Tihomir Novak

Upitani s naše strane da prokomentiraju izjavu Tihomira Novaka za jedan internetski  portal koji smo vam prenijeli u cijelosti iz MNK Nacional dobili smo slijedeći dopis:

“Tihomir Novak ne govori istinu kada tvrdi da nije imao novaca za doći na utakmicu protiv Uspinjače i Potpićana. On je od početka 10 mjeseca (listopada) pa do utakmice sa Potpićanom dobio 20.000 kuna i za sve imamo uplatnice koje smo priložili u odlučivanju suspenzije i on to jako dobro zna.

Dakle za nepunih mjesec dana je dobio 20.000 kuna. To što je on taj novac prokockao ili popio pa nije mogao doći u Zagreb, to je njegov problem. Ne treba on svoje probleme prebacivati na klub i Upravu koja je prema njemu bila više nego korektna. On ne govori istinu kada tvrdi da se javio treneru Mavrović i igračima, jer je trener Mavrović podnio izvješće I.O. Nacionala u kojem je navedeno da se uopće nije javio niti opravdao svoj izostanak.

Predsjednik Ivica Đolo i dopredsjednik kluba Berislav Jelinić zvali su ga deset puta na telefon, a preko određenih ljudi je rekao kako vidi da ga zovemo i da se neće javiti. Umjesto da ga bude sram on se usuđuje opravdavati lažima i neistinama.

Nikakva žalba ne može srušiti odluku o suspenziji, jednostavno nikakva i oni koji mu obećavaju pomoći mogli bi se naći u problemima pred Disciplinskom komisijom HNS-a jer takvi pokušaji falsificiranja istine bogli bi biti dodatan uteg na ionako tešku situaciju u kojoj se taj dečko nalazi.

On do siječnja 2012 godine neće igrati futsal i to završava svaka druga priča na ovu temu.” – stoji u dopisu MNK Nacional Zagreb.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Crnica prekinula pozitivan niz Uspinjače Gimke!

Šibenska Crnica ostvarila je pobjedu u zagrebačkoj “Kutiji šibica” nad Uspinjačom Gimkom, nanijevši im tako …

Futsal Dinamo slavi veliku pobjedu u Dubrovniku!

U prvom susretu 11.kola 1.HMNL Square je na svom parketu poražen od Futsal Dinama, čime …