U Labinu se napeto čeka večerašnji ogled u kojem će MNK Albona nastojati prvom pobjedom steći što bolji rezultat pred uzvratni susret u Zagrebu.

2.HMNL | Doigravanje za prvaka | Objava za medije

Sutra se s početkom u 20:00 sati u SD Mate Blažine u Labinu igra prva polufinalna utakmica doigravanja za prvaka 2.HMNL u kojoj se sastaju domaća Albona i gostujući OVB Allfinanz iz Zagreba. Albona će u prvi susret ući kompletna pojačana sa bivšim igračem Rudara Pajkovićem.

Prema informacijama iz Zagreba gosti stižu bez nekolicine igrača ali sa velikim imperativom za pobjedom pa bi navijači obje momčadi sutra u Labinu mogle uživati u pravom futsal spektaklu. Portal CROfutsal osigurati će izvještaj sa ove utakmice, a ukoliko se ukaže mogućnost prenostiti će je LIVE putem portala. Interes za ovu utakmicu je ogroman s obzirom da je Albona nakon par godina igranja stranaca promjenila ploču te se posvetila domaćim dečkima koji su konačno napravili pravu klapu što govore prošlogodišnji i ovogodišnji rezultati. Albona je u tjednu koji je iza nas napravila mini pripreme (trening+utakmica) te spremna dočekuje OVB u nadi da će već u Labinu stići do prednosti koja finale doigravanja znači.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

AURELIA | Osvrt na prekid natjecanja mladeži

Kristian Šoštar, trener mladeži vinkovačke Aurelie napisao je zanimljiv osvrt na odluku HNS-a o prekidu …

IO HNS-a odlučio: 1.HMNL na čekanju, 2.HMNL bez nastavka

S nestrpljenjem smo iščekivali jučerašnju sjednicu Izvršnog Odbora HNS-a, gdje smo očekivali donošenje odluka po …