WEB | Nova futsal stranica

Nema ništa ljepše nego pisati o novom dobrom potezu futsal klubova u Hrvastkoj. Kada se zna da nam ova vijest dolazi od kluba koji se natječe u 2.HMNL i da dolazi sa istoka Hrvatske time je ta vijest još više radosna.

U godini kao što je ova i u ligi koja je sve samo ne stabilna vijest da je MNK Osijek031 otvorio službene stranice kluba na kojima najavljuju mnoge sadržaje za svoje navijače i sve ljubitelje futsala u Hrvastkoj. Stranica rađena na platformi WordPress kao i CROfutsal magazin za početak zaista obećava puno te je tu već par vijesti, slike igrača i kluba, odličan  modul za najave utakmica koje slijede, popis sponzora, facebook stranica itd.

Naravno ostaje još dosta posla i popuna sadržaja no nadamo se kako će ovaj projekt zaživjeti u potpunosti i kako će biti dobar primjer drugim klubovima kako graditi kanale komunikacije između kluba, spoznora, navijača i futsal zajednice u Hrvatskoj.

Nama samo ostaje poželjeti im puno uspjeha u radu, a čitatelje CROfutsal online futsal magazina pozivamo da posjetom na adresu fcosijek031.com i/ili na facebook stranicu facebook.com/FutsalClubOsijek031.

Od nas su dobili like nadamo se da ćete i vi svojim “lajkom” podržati njihov rad.

Pristup stranici imati ćete i putem linka na stranici 2.HMNL – Istok.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

AURELIA | Osvrt na prekid natjecanja mladeži

Kristian Šoštar, trener mladeži vinkovačke Aurelie napisao je zanimljiv osvrt na odluku HNS-a o prekidu …

IO HNS-a odlučio: 1.HMNL na čekanju, 2.HMNL bez nastavka

S nestrpljenjem smo iščekivali jučerašnju sjednicu Izvršnog Odbora HNS-a, gdje smo očekivali donošenje odluka po …