Predstavljamo – momčad Bubanj

Kraj studenog i početak prosinca označava vrhunac malonogometne sezone u Zagrebu i okolici. Kutija, Sesvete, Vrbovec, Lepoglava, Ožujsko kup, Karlovac….. samo su neki od mnogih turnira i liga koji se poslovično igraju u zimskom razdoblju.

Jedna od momčadi koja već dugi niz godina nastupa na tim turnirima i ligama je momčad “Bubanj” koju predstavljamo u okviru sponzorstva tvrtke Bubanj niskogradnja d.o.o.i CROfutsal online futsal magazina.

Naime, ovih dana navršit će se godina dana naše suradnje koja će, drago nam je istaknuti, nastaviti se i dalje. Tvrtka Bubanj niskogradnja d.o.o. je inače i sponzor momčadi Bubanj koja se već dugi niz godina natječe u sklopu liga i turnira u Zagrebu i okolici. Bubanj je zahvaljujući voditelju momčadi gospodinu Vinku Juriću već dugi niz godina prisutna na svim većim malonogometnim natjecanjima, a ta ljubav nije stala samo na amaterskim turnirima i ligama.

Tokom godina Bubanj niskogradnja d.o.o. je svoju ljubav prelila i na futsal natjecanja te je tako ova tvrtka postala dugogodišnji sponzor sadašnjeg prvoligaša Alumnusa, a gospodin Jurić odnosno njegova tvrtka je bio i jedan od sponzora EUROPSKOG SVEUČILIŠNOG FUTSAL PRVENSTVA na kojem je Zagrebačko sveučilište prvim mjestom postiglo najveći uspjeh našeg sveučilišnog futsala.

Radi svih tih razloga ime Bubanj niskogradnja d.o.o. (tvrtka je dobila ime po pitoresknom selu u Bosanskoj Posavini) sada je dobro znani brend hrvatskog malog nogometa i futsala, a gospodin Vinko Jurić dokazani ljubitelj koji u ovim teškim vremenima pomaže momčadima koje sponzorira te CROfutsal online futsal magazin koji upravo čitate.

I ove godine momčad Bubanj nastupa na ovogodišnjoj Kutiji šibica kao i na MNT Sesvete. Raspored igranja utakmica je slijedeći:

OŽUJSKO KUP SESVETE
22.11.2012 | 22:00h | SC Sava Sport
BUBANJ – TRGOPLOD

 KUTIJA ŠIBICA
08.12.2012 | 17:30h | Dom sportova 2
BUBANJ – CB KEGLIĆ

Za te utakmice skupljena je i respektabilna momčad pod vodstvom trenera momčadi Bubanj Vlatka Brnića:

Dalibor Lukić (MNK Futsal Dinamo)
Saša Ledinščak (MNK Futsal Dinamo)
Matija Catela (MNK Futsal Dinamo)
Petar Cota (MNK Futsal Dinamo)
Ivan Matan (MNK Alumnus, BiH reprezentativac)
Krešimir Tadić (svučilišna momčad FER)
Ivan Grahovac (MNK Futsal Dinamo)
Nikola Perković ( svučilišna momčad GF, BiH reprezentativac)
Ivan Piplica (svučilišna momčad DIF)

Mi im želimo puno sreće na predstojećim natjecanjima te se još jedanput zahvaljujemo na suradnji tokom proteklih godinu dana!

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

PREDSTAVLJAMO | Božićni malonogometni turnir “MAKARANA”

Ove godine u Makarskoj će se održati 10. jubilarno izdanje malonogometnog turnira “MAKARANA”. Riječ je …

Trijumf Olmissuma na dvodnevnom turniru u Puli!

Omiški Olmissum pobjednik je malonogometnog turnira pod nazivom PULA FUTSAL TOURNAMENT koji se u subotu …