Početna | - Izdvojeno | CROfutsal | 6 godina postojanja

CROfutsal | 6 godina postojanja

 

Stigli smo i do šeste (6) godine otkako smo s vama. Stiglo je i vrijeme da napišem taj jedan članak godišnje u kojem ćete, nadam se, dopustiti mi da budem pomalo patetičan.

Kada čovjek gleda unatrag to i nije tako malo jer recimo da je ovaj portal dijete, slijedeće godine bi krenuo u školu što nas čini ponosnim roditeljima :mrgreen: . Jednako kao što i dijete prolazi kroz transformaciju kroz djetinstvo tako je i projekt CROfutsal prošao dugi put od porođajnih muka i  dječjih bolesti, preko razvoja na očigled sviju, do postepenog sazrijevanja.

Kroz proteklih godinu dana napravili smo mnoge stvari na portalu od čega valja izdvojiti:

  • završeni dizajna portala,
  • redizajn loga i grafičkih elemenata,
  • konačno završene baze za sportske tablice i rezultate
  • preraspodjela sadržaja na portalu i uređivačka politika

Ove godine naš rad i zalaganje nagrađeni su suradnjama sa tvrtkama Carlsberg Hrvatska d.d., Bubanj niskogradnja d.o.o. i Instalacije Josip kojima od srca zahvaljujemo na potpori i razumijevanju. U pregovorima smo sa još par tvrtki tako da se nadamo da će portal u svojoj 6 godini postati samoodrživi projekt koji neće biti ovisan o financiranju iz osobnih sredstava.

I ove godine naravno moram se prvo zahvaliti ljudima bez kojeg ovog portala nebi bilo a to su: Filip Andebaka, Igor Dundara, Jerko Šimac i Željko Kubatka. Zahvaljujemo i svim vanjskim suradnicima među ostalima Davoru Lopinu, Domagoju Tramontani, Elvisu Uraviću, Alenu Paliski i svim ostalim ljubiteljima fustalsa u Hrvatskoj i šire koji nam pomažu u prikupljanju i obrađivanju informacija o futsalu.

Ove godine smo dobili i novog suradnika, a to je naš Berislav koji je naš prvi administrator sadržaja zahvaljujući kome su sve tablice, vijesti i popisi na portalu ažurni i točni.

Zahvaljujemo i Tomislavu koji je zahvaljujući njegovom razumijevanju o stanju i mogućnostima portala CROfutsal pristao biti naš dizajner i glavni je krivac za naš osvježeni izgled.

I na kraju zahvaljujemo Vama dragi čitatelji koji svojim posjetama, podrškom i kritikom dajete ovom projektu smisao i budućnost. Nadamo se još puno godina nastaviti ovu divnu simbiozu za dobrobit futsala.

 

 

Urednik CROfutsal online futsal magazin-a:

Ivica Ojvan

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

U Makarskoj održana pressica kao najava Lige prvaka

Liga prvaka opet stiže u Makarsku! Nakon što su malonogometaši Novog Vremena Apfel obranili naslov …

Ivica Osibov više nije trener MNK Novo Vrijeme Apfel!

Iznenađujuće vijesti dolaze nam iz Makarske. Uprava MNK Novo Vrijeme Apfel je nakon jutarnjeg treninga …