Početna | - Izdvojeno | KUP | Novo Vrijeme domaćin završnog turnira kupa Hrvatske!

KUP | Novo Vrijeme domaćin završnog turnira kupa Hrvatske!

Novo Vrijeme će biti domaćin završnog turnira kupa Hrvatske! Vijest koja se proteklih dana proširila u futsal-eteru danas je dobila i službenu potvrdu. Naime, Makarani su se jedini kandidirali za domaćinstvo završnog turnira, te je sukladno tome danas na sjednici Komisije za mali nogomet odlučeno kako je Novo Vrijeme po drugi put domaćin završnog turnira “Final Eight”.

Povezana slika
Podsjetimo, Novo Vrijeme je bilo domaćin završnog turnira i prije 2 godine kada je u Makarskoj naslov pobjednika osvojio Nacional Zagreb pobjedom nad dubrovačkim Squareom. Novo Vrijeme je u super-uzbudljivom susretu četvrtfinala nakon ruleta penala slavilo protiv Split Tommyja, da bi da kasnije za podvig protiv Nacionala nedostajalo snage.

Slikovni rezultat za novo vrijeme apfel
Dosadašnja izdanja “Final Eight”-a ugostili su redom Kijevo, Square, Makarska i Nacional Zagreb, a ovogodišnje izdanje završnog turnira bit će prvi put da jedan domaćin ima čast po drugi put biti domaćinom završnog turnira kupa Hrvatske. Završni turnir “Final Eight” održat će se od 10. do 12.ožujka!

Slikovni rezultat za novo vrijeme apfel

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Poznat reprezentativni popis za gostovanje u Srbiji!

Poznat je reprezentativni popis za predstojeće gostovanje A-reprezentacije u Srbiji, gdje će Hrvatska i Srbija …

Alen Lalić objavio kraj bogate futsal-karijere!

Alen Lalić objavio je kraj bogate futsal-karijere! Nekadašnji kapetan BiH-reprezentacije, kojeg smo imali prilike gledati …