Početna | - Izdvojeno | Matija Đulvat novi je predsjednik Futsal Dinama!

Matija Đulvat novi je predsjednik Futsal Dinama!

Matija Đulvat novi je predsjednik Futsal Dinama! Epilog je to izborne skupštine održane u Boćarskom domu na Prisavlju gdje su održani prvi demokratski izbori u Futsal Dinamu. Matija Đulvat na funkciji predsjednika naslijedit će Juraja Fabijanića koji ostaje u upravljačkoj strukturi kluba kao član Nadzornog odbora uz Domagoja Purgara i Nikolu Majpruza. Dopredsjednik kluba je Juraj Čošić, a tajnik je dosadašnji pomoćni trener Filip Andabaka.
Matija Đulvat je bio jedini kandidat za predsjednika, a u svom izbornom programu naglasio je kao jedan oid osnovnih ciljeva orijentaciju na omladinski pogon što je pod teretom plasmana u 1.ligu ove sezone palo u drugi plan, a zanimljivo je i kako je Đulvat najavio mogućnost izgradnje vlastite dvorane.
Nakon izborne skupštine zasigurno možemo očekivati aktivnost Futsal Dinama u prijelaznom roku. S velikim ćemo zanimanjem pratiti kakva će pojačanja doći u modru svlačionicu, a zanimljivo je i pitanje trenera za novu sezonu. Kako doznajemo iz povjerljivih izvora, dosadašnji trener Mate Čuljak zbog poslovnih i privatnih obveza neće moći voditi momčad u prvoligaškom natjecanju, a kao najizgledniji kandidat za preuzimanje klupe Futsal Dinama figurira Mićo Martić. Štoviše, doznajemo je kako je dolazak Martića sasvim izgledan, a službenu potvrdu ipak ćemo pričekati još nekoliko dana.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Raspored i delegiranje poslijednjeg jesenskog kola

Poznati su termini svih susreta 11.kola 1.HMNL, kao i delegiranje službenih osoba. Glavnina susreta na …

Hrvatska u kvalifikacijama za SP 2020 protiv Rusije!

Danas je u sjedištu UEFA-e u švicarskom Nyonu obavljen ždrijeb kvalifikacijskih skupina za odlazak na …