3F | Navijačka zona Split | Pizzeria Arena

 

Postignut je dogovor o organizaciji navijačke zone u Splitu. Pizzeria Arena koja se nalazi oko 200-300 metara od Spaladium Arene, za vrijeme futsal-Eura bit će centar futsal okupljanja i prigodnih partyja. Opširnije u nastavku.


Pizzeria Arena bit će naša fan-zona u Splitu. U razmatranju najboljeg rješenja odabrali smo pizzeriu Arena s kojom je postignut dogovor na obostrano zadovoljstvo. Izbor je pao na ovaj ugostiteljski objekt jer smo svim futsal fanaticima željeli omogućiti konzumaciju jela i pića na jednom mjestu u neposrednoj blizini Spaladium Arene, a pizzeria Arena to i omogućuje po pristupačnim cijenama.

Obaviještavamo Vas da će za vrijeme trajanja EURA, u pizzeriji Arena biti organizirane razne promocije i partyji, a sve uz promotivne cijene, prigodne nagrade, hostese i razne pogodnosti. Tako Vas ovim putem obaviještavamo da će 31.01 na otvaranju navijačke zone u pizzeriji Arena biti OŽUJSKO PARTY. Zagrebačka pivovara kao vjerni sponzor HNS-a zasigurno je dobar izbor za otvaranje navijačke zone, a tome govori i niz poklona kojima će nagrađivati posjetitelje. Uz prigodne navijačke majice koje je Zagrebačka pivovara pokrenula za ovu prigodu (s natpisom „bolje mali nogomet nego malo pivo“), posjetitelji će se nagrađivati i ulaznicama za EURO kao i drugim prigodnim poklonima. Zato Vas i ovim putem pozivamo da u utorak 31.01 s početkom u 18 sati dođete u pizzeriu Arena na zagrijavanje za večernju utakmicu između Hrvatske i Rumunjske koja je na rasporedu u 21 sat. Iz navijačke zone na tribine Spaladium Arene; neka to bude i Vaš izbor!


Napominjemo da će se u sklopu navijačke zone prodavati CROfutsal (Fanatik futsal) majice za koje je već pokazan velik interes po objavi na našim stranicama. Majice možete naručiti putem našeg portala ili kod Vašeg CROfutsal izvjestitelja. Najsretnije kupce naših majica nagradit ćemo ulaznicama za završnicu EURA.
Na koncu, obaviještavamo Vam da su već dogovorene razne promocije i partyji koji će se za vrijeme EURA održati u pizzeriji Arena. Naš trud i entuzijazam uz Zagrebačku pivovaru prepoznale su i druge renomirane tvrtke koje će svojim doprinosom „začiniti“ atmosferu u navijačkoj zoni. Tako Vas obaviještavamo da će svoj party u prostorijama pizzerije Arena imati i drugi brendovi kao Jegermaister, Ballantine’s, inCyder, Johnnie Walker… O rasporedu drugih partyja bit ćete pravovremeno obaviješteni na našim stranicama.
Na koncu, donosimo Vam fotogaleriju koja pokazuje položaj i ambijent pizzerije Arena, domaćina navijačke zone u Splitu.

 

[mappress mapid=”22″]

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Hvala HNS-u i sponzorima | CROfutsal izvještava s kvalifikacija u Osijeku

Tjedan dana nakon što smo objavili kako je upitno da li će CROfutsal izvještavati s …

Upitno izvještavanje CROfutsala s kvalifikacija iz Osijeka

Tjedan dana uoči početka turnira Elitne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Osijeku, donosimo Vam …