Početna | O nama | CROfutsal online futsal magazin | 5 godina postojanja

CROfutsal online futsal magazin | 5 godina postojanja

12.12. 2005 godine iz BETA verzije izašao je CROfutsal online futsal magazin. Time je započeo sa radom najstariji kontinuirani medijski projekt posvećen isključivo futsalu kao sportu.

CROfutsal online futsal magazin bio je i ostao projekt skupine entuzijasta i ljubitelja futsala koji žele pratiti i pisati o futsalu za čitatelja s kojim dijele ljubav prema ovom prekrasnom sportu. U tome smo, s više ili manje uspjeha, ustrajali do danas.

Na žalost teško je uvijek razaznati što je dobar, a što loš put, što je produktivan, a što kontraproduktivan članak, što je istina, a što laž. Raspoznati takve stvari u vrlo kompleksnim odnosima između pojedinaca i grupa koje se na ovaj ili onaj način dotiču futsala nije niti malo lagan zadatak te je mogućnost za grešku vrlo velika. Jedino u što se možemo pouzdati je naša namjera koja je, baš svaki put, usmjerena ka boljitku ovog sporta.

Imajte na umu da je ovo projekt koji opstaje većim dijelom zahvaljujući odricanju pojedinaca i velikom ljubavlju koju nam ukazuju naši čitatelji koji nas prate sve ove godine. Ekonomska kriza, preko sponzora, dodirnula je i nas no s vremenom dobri projekti će preživjeti. Nadamo se da će i ovaj projekt spadati u tu skupinu.

Mi se nadamo da će CROfutsal.com i dalje biti web adresa na kojoj će ljubitelj futsala moći naći ljude koji dijele ljubav prema futsalu te okruženje u kojem će moći dobiti infomraciju koju žele.

Na kraju zahvalili bi našim sponzorima UMBRO-u, SD Megaton, Liniji koda d.o.o. te našim čitateljima čija želja za informacijom je pogonsko gorivo ovog projekta.

CROfutsal tim

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Predstavljamo kandidate za najboljeg igrača Hrvatske u 2018.godini!

Nakon što smo Vam proteklih dana predstavili sastav novinarskog žirija, a jučer i sastav stručnog …

Trofej CROfutsal | Predstavljamo Vam sastav stručnog žirija

Nakon što smo Vam prije dva dana predstavili sastav novinarskog žirija, danas je došao red …