Last minute termini

Kako ste možda već promijetili CROfutsal online futsal magazin je startao sa novom ponudom u sklopu portala. Naime, riječ je o našem pokušaju da putem ovog portala omogućimo ljubiteljima futsala da na jednostavan način dođu do termina u dvoranama i terenima za mali nogomet putem tzv. Last minute opcije.

Kao što možete predpostaviti vlasnicima tih terena i dvorana konstantno se dešava da im pojedini termini ostaju nepopunjeni te tako umjesto profita im donose gubitke kada se uzmu u obzir komunalije, grijanje dvorane i sl. Putem Last minute ponude na portalu CROfutsal omogućit ćemo vlasnicima tih terena i dvorana još jedan kanal putem kojeg će “riješavati” se praznih termina nudeći ih po puno povoljnijim cijenama od onih u standardnoj ponudi.

Čitatelji portala će pak moći jednostavno i pregledno doći do tih termina slanjem obrasca kojeg popunjavaju na stranicama pojedine dvorane / terena te na taj način osigurati značajne popuste. S naše strane smo uvjetovali da popusti ne smiju biti manji od 20% standardne cijene iznamljivanja pojedinog termina.

Kako rezervirati termin?

Slika 1

Ponuda termina se prikazuje na dva mjesta. Na svakoj stranici portala u obliku popisa od 7 termina kojima prvima ističe rok te na stranicama pojedine dvorane koje možete naći u glavnom meniju pod stranicom “Tereni”.

U desnom stupcu svake stranice ispod osnovnih informacija o terminu imate i link “Pogledajte i rezervirajte” kao što je prikazano na slici 1 koji će vas odvesti na stranicu pojedog ponuđača.

Na stranicama posvećenima pojedinom terenu za mali nogomet možete pronaći njihov kalendar gdje će biti vidljiva cjelokupna ponuda za taj teren uključujući slike dvorane, kartu grada sa lokacijom na kojoj se nalazi dvorana, skup informacija kao što su: kakav je kazneni prostor, imaju li markeri, imaju li lopte itd.

U sklopu tih stranica naći ćete i obrazac čijim popunjavanjem na jednostavan način šaljete svoju prijavu za ponuđeni termin što istovremeno dobiva i vlasnik terena.

CROfutsal će u svemu biti kontrolni faktor koji će se pobrinuti da svi sudionici ostvare svoja prava.

Vlasnici dvorana i terene za mali nogomet mogu nam se javiti putem priloženog obrasca ili da nas kontaktiraju na [email protected] odnosno +385 (0) 98 555110

 

Dodajte termine svoje dvorane na CROfutsal portal

Mjesto dvorane:

Naziv dvorane:

Natkriveno zimi:
DANE

Natkriveno ljeti:
DANE

Podloga:

Dimenzije terena za mali nogomet:

Dimenzije igrališta (sa aut i korner prostorom):

Dimenzije gola:

Oblik vratnica:
ČetvrtaniOkrugli

Oblik kaznenog prostora:
PravokutniPoluokrugli

Dimenzije kaznenog prostora:

Mreže iza gola:
DANE

Semafor:
DANE

Markeri:
DANE

Lopte:
DANE

Prostor za zagrijavanje:
DANE

Svlačionice:
DANE

Broj svlačionica:
123456789101112

Tuševi s toplom vodom:
DANE

Sušila za kosu:
DANE

Caffe bar u sklopu dvorane:
DANE

Grijanje:
DANE

Hlađenje:
DANE

Broj telefona kontakt osobe:

Napomena:

 

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Hvala HNS-u i sponzorima | CROfutsal izvještava s kvalifikacija u Osijeku

Tjedan dana nakon što smo objavili kako je upitno da li će CROfutsal izvještavati s …

Upitno izvještavanje CROfutsala s kvalifikacija iz Osijeka

Tjedan dana uoči početka turnira Elitne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Osijeku, donosimo Vam …