Početna | Reprezentacija | Ako ste se pitali

Ako ste se pitali

Hrvatski Nogometni Savez logoAko ste se zapitali u zadnje vrijeme što je sa HNS-om i njihovim odnosnom prema futsalu sve što je potrebno je da odete na službene stranice “našeg” krovnog saveza. Tamo ćete nakon potrage uvidjeti i sami kako službena stranica “našeg” krovnog saveza nije objavila jedno slovo o okupljanju HRVATSKE FUTSAL REPREZENTACIJE dakle selekcije momčadi koja se nalazi pod kapom tog istog saveza.

Sada je možda vrijeme da se sjetiti onog silnog slikanja, velikih riječi i obećanja kratko prije i za vrijeme trajanja EURO-a. Također valja se toga sjetiti kada slijedeći put netko od “vodstva” futsala u Hrvatskoj se bude naslikavao po novinama i pojašnjavao svima kako je odnos “našeg” saveza prema nama odličan i kako se puno toga promijenilo dolaskom novog vodstva saveza.

Ipak njihova djela su dobra u tome što jasno govore o tome što misle o futsalu i svima nama koji ga volimo. Njihova djela nisu licemjerna niti lažna nego iskreni iskaz gnušanja na sve što futsal predstavlja.

Podsjetimo još na riječi bivšeg predstavnika za vrijeme EURO-a “S utakmicom protiv Rusije ne prestaje nogomet. Vi ste najveći dobitnici, ostat ćete upisani zlatnim slovima”

Tužno….

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

FOTO & VIDEO | Ukrajina – Hrvatska 3-4 (1-2)

U uzvratnom prijateljskom susretu u ukrajinskom Čerkasyju, Hrvatska je slavila protiv Ukrajine rezultatom 3-4 uzvrativši …

Hrvatska u uzvratu slavila u Ukrajini!

U drugom prijateljskom dvoboju u ukrajinskom Čerkasyju, Hrvatska je slavila protiv Ukrajine rezultatom 3-4 uzvrativši …