EURO 2014 | Raspored

Hrvatska protiv Ukrajine, detaljDonosimo i raspored utakmica svih grupa glavne grupe kvalifikacija za EURO koji se slijedeće godine igra u Belgiji. Presedan je činjenica da se ni do danas (24.03.) ne znaju termini igranja utakmica u Grupi 5 koja se igra u Srbiji i to za utakmice Srbija-Grčka i Poljska-Portugal pa te termine nećemo smatrati službenima dok se ne objave na UEFA.com stranicama.

U svakom slučaju najveći dio naše pažnje će biti usmjeren na Grupu 4 u kojoj nastupamo sa Švedskom, Makedonijom i Španjolskom. Prvu utakmicu igramo protiv Švedske za tri dana, a početak je u 18:00h.

Podsjećamo, glavno kvalifikacijsko natjecanje igra se od 27. do 30.10.2012 godine. Raspored se odvija kroz 7 grupa. 7 pobjednika glavne skupine pridružit će se Belgiji na finalnom turniru. 7 drugoplasiranih momčadi i jedna najbolja trećeplasirana momčad ići će u dodatni play-off koji na rasporedu od 17. do 24.rujna 2013. 4 momčadi koje budu pobjednici dvaju međusobnih susreta popunit će ostatak mjesta na finalnom turniru.

Dakle, raspored glavne kvalifikacijske skupine za EURO 2014 je slijedeći:

[championship league_id=46]

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Poznati detalji za drugo izdanje UEFA Futsal U19 EURO-a

Krovna europska nogometna organizacija objavila je detalje vezane za drugo izdanje Europskog prvenstva U19-reprezentacija. Domaćin …

Određeni novi termini kvalifikacija međunarodnih natjecanja

Ovogodišnje dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se održava 2021. godine u Litvi će se …