Fabet kladionica

ITALIJA | Jamičić i Hrgota u Serii B!

Antonio Jamičić je prije dvije sezone napustio Hrvatsku te iz Uspinjače otišao u Italiju. U svojoj trećoj sezoni u Italiji će nositi dres Futsal Cesene, kluba iz talijanske Serie B. Osim njega, u trećem rangu talijanskog futsala će igrati i Danis Hrgota koji je s Futsal Pulom u prošloj sezoni osigurao plasman u 1. HMNL.

Antonio Jamičić je rođen 18. prosinca 1996. godine u Zagrebu. Futsal karijeru je počeo u Nacionalu 2010. godine te je u klubu ostao pet godina. Uslijedile su potom polusezonske epizode u Murteru, Osijeku, Rugvici i Uspinjači. Uslijedio je potom povratak u Murter u kojem ostaje jednu sezonu, a potom i povratak i sezona u Uspinjači nakon čega se odlučio na odlazak u inozemstvo, točnije u Italiju. Prvi inozemni klub je bila A.S. Buldog T.N.T Lucrezia za koju je u Serii B u 19 utakmica postigao 17 pogodaka. U prošloj sezoni je nosio dres Montesicura za kojeg je u 20 utakmica postigao 20 pogodaka. Ove sezone ostaje u Serii B te će nositi dres s brojem 80 u Futsal Ceseni.

Ufficiale: acquistato il croato Jamicic

Danis Hrgota je rođen 18. rujna 2002. godine u Virovitici. Futsal karijeru je počeo u Futsal Puli te je u klubu igrao protekle tri sezone. U mlađim uzrasnim kategorijama je osvojio tri trofeja, a seniorskoj momčadi se pridružio u prošlo sezoni te osvojio regionalni kup i prvenstvo te s klubom izborio 1. HMNL. U sljedećoj sezoni će nositi dres AMB Frosinone C5, kluba koji se natječe u talijanskoj Serii B.

Sretno Jamičiću i Hrgoti u Serii B!

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …