ITALIJA | Josip Suton sljedeće dvije sezone u Came Dossonu!

Came Dosson Calcio a 5 je na svojoj službenoj stranici objavio kako će naš reprezentativac Josip Suton sljedeće dvije sezone nositi dres ovog talijanskog prvoligaša. Suton je rođen 14. studenog 1988. godine u Mostaru te je u protekloj sezoni nosio dres finalista talijanskog prvenstva, momčadi Meta Catanie, a u polufinalu prvenstva je igrao upravo protiv svog novog kluba.

Na stranici kluba su za našeg reprezentativca napisali kako je igrač nesumnjive kvalitete i dokazanog iskustva koji je u prošloj sezoni zabio 10 pogodaka. Nazivaju ga još i bastionom naše reprezentacije za koju je odigrao 87 utakmica i upisao 38 pogodaka. Za klupsku stranicu je izjavio: “Vrlo sam sretan i zadovoljan što sam došao u organizirani klub poput Came Dossona. Čuo sam sve najbolje o klubu, kao i o gospodinu Sylviju Rochiju te se nadam kako ću moći pomoću i dati doprinos u ostvarenju klupskih ciljeva.

 

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac doveo reprezentativca BiH!

Vrgorac je na svojoj stranici objavio drugo pojačanje za novu sezonu. Nakon reprezentativca Hrvatske, Zorana …

Futsal na Braču: Fortuna Povlja

24. i 25. srpnja smo na poziv predsjednika Malonogometnog kluba Fortuna Povlja, gospodina Tončija Zlatara …