ITALIJA | Josip Suton sljedeće dvije sezone u Came Dossonu!

Came Dosson Calcio a 5 je na svojoj službenoj stranici objavio kako će naš reprezentativac Josip Suton sljedeće dvije sezone nositi dres ovog talijanskog prvoligaša. Suton je rođen 14. studenog 1988. godine u Mostaru te je u protekloj sezoni nosio dres finalista talijanskog prvenstva, momčadi Meta Catanie, a u polufinalu prvenstva je igrao upravo protiv svog novog kluba.

Na stranici kluba su za našeg reprezentativca napisali kako je igrač nesumnjive kvalitete i dokazanog iskustva koji je u prošloj sezoni zabio 10 pogodaka. Nazivaju ga još i bastionom naše reprezentacije za koju je odigrao 87 utakmica i upisao 38 pogodaka. Za klupsku stranicu je izjavio: “Vrlo sam sretan i zadovoljan što sam došao u organizirani klub poput Came Dossona. Čuo sam sve najbolje o klubu, kao i o gospodinu Sylviju Rochiju te se nadam kako ću moći pomoću i dati doprinos u ostvarenju klupskih ciljeva.

 

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Splitsko-dalmatinska županijska liga | Odigrani susreti 1. kola

Odigrani su susreti 1. kola Splitsko-dalmatinske županijske lige! Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Trilj protiv momčadi …

2.HMNL-zapad | Otočac uvjerljiv protiv Bjelovara, prva pobjeda UspinjačeGimke

Jučer su odigrana 3 susreta 3. kola 2.HMNL-zapad. Otočac je protiv Bjelovara ostvario uvjerljivu pobjedu, …