Fabet kladionica

(m)UŽIVO | LNFS | FINALE | 4. utakmica

LNFS - UŽIVO

Nakon što se Palau Blaugrana oprostila od svojeg kapetana Javia Rodrigueza, Barcelona putuje u goste u Murciu gdje ima prvu meč loptu ovogodišnjeg LNFS-a. Slijede još najviše dvije utakmice i obje se igraju u Murcii. Pred Barcelonom nije lak zadatak, no na ovoj razini futsala domaćinstvo može i ne mora značiti prevagu- što smo zorno vidjeli u drugoj utakmici finala kada je ElPozo deklasirao Barcelonu na Blaugrani sa 6:1 i kada je Barcelona postigla počasni pogodak tek u 38. minuti.

Jedno od pravila ove finalne serije je da prvi pogodak na utakmici postiže ElPozo, drugo je da Barcelona pokazuje sposobnosti okrenuti rezultat (1. i 3. utakmica te finale kupa)- koje će pravilo vrijediti za četvrtu utakmicu ostaje nam vidjeti uživo. Prijenos je na tri televizije, od kojih vam donosimo mogućnost praćenja dvije. Uživajmo zajedno u vrhunskom futsalu, 23.6.2012. u 18,30h.

 

UŽIVO! LNFS FINALE UŽIVO!

4. utakmica

5:4 (2:3)

 

LINK 1 (MARCA TV)

LINK 2 (7RM TV)

 

UŽIVO! LNFS FINALE UŽIVO!

 

Potrebno je dva puta kliknuti play da proradi stream…
Podsjećamo vas da će utakmicu biti moguće pratiti i putem mobilnih i tablet uređaja o čemu možete pronaći informacije u članku ovdje.

Pregled prvih triju utakmica možete pronaći ovdje, ili samo pogledati video sažetke ovdje: 1. utakmica, 2. utakmica, 3. utakmica.

Vidimo se 23.06 u 18,30h u prijenosu uživo sa četvrte, možda odlučujuće, utakmice finala LNFS-a! Linkovi će biti isti kao i do sada i možete ih pronaći ovdje.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Liga Prvaka | Hrvatska će imati dva predstavnika!

Hrvatska će sljedeće sezone imati dva predstavnika, a predstavljat će nas finalisti doigravanja za prvaka …

Olmissum – Novo Vrijeme | Na Ribnjaku odluka o drugom finalistu

Futsal Pula je prvi finalist doigravanja za prvaka Hrvatske, dok ćemo drugog finalista doznati nakon …