Fabet kladionica

CROfutsal dodatno osnažio tim uoči nove sezone!

Nakon objave prvih pojačanja u CROfutsal timu početkom lipnja nastavili smo raditi na tome da svoj tim dodatno osnažimo. Prije 20-ak dana smo objavili i poziv svim ljubiteljima futsala s iskustvom u sportskom novinarstvu ili sportskoj fotografiji, web dizajnu, obradi videa, facebook i/li instagram administraciji, marketingu… da nam se pridruže. Još imate priliku javiti nam se i postati dio našeg tima, a u nastavku vam predstavljamo prva pojačanja koja su nam se pridružila tijekom pauze između ligaških sezona.

Postani dio CROfutsal tima!

Prvi u nizu pojačanja je Marijan Čolak, 24-godišnji Solinjanin koji privodi kraju studij Računovodstva i financija u Splitu te mu je ostao još diplomski rad. Tijekom proteklih mjeseci je pomagao našim novinarima oko izvještaja s utakmica, ali će se radu na portalu više posvetiti u novoj sezoni, s naglaskom na 2. HMNL – Jug. Navijač je MNK Solin 1980, trenutnog člana županijske lige. Futsal aktivno prati od sezone 2011./2012.

Uz našeg Luku Mladinića timu se pridružuje još jedan student novinarstva, točnije studentica, 27-godišnja Dora Srzić. Dora studira novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Mostaru, a inače je iz Makarske. Kao i Marijanu, i Dori je još ostao diplomski rad. Osim što studira ima i svoj blog, Sportska-Ćakulona, na kojem se bavi širokim spektrom sportova pa tako i futsalom te će svoje znanje s fakulteta i iskustvo pisanja iskoristiti pišući za naš portal.

Nakon Marijana i Dore slijedi nam pojačanje koje će tijekom rada na našem portalu najveći naglasak imati na promociji ženskog futsala, a ponajviše na 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi za žene. Našem timu se tako priključila Gabrijela Gaiser, 24-godišnja buduća apsolventica na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Prije prelaska na futsal se aktivno bavila nogometom, ima nastupe za U17, U19 i A reprezentaciju te nastupe na kvalifikacijama za Ligu Prvaka. Od početka 2016. je svoju sportsku karijeru u potpunosti preusmjerila na futsal te je igrala za MC Plus Sveta Nedjelja i reprezentacije fakulteta i Sveučilišta u Zagrebu te je sa sveučilišnom reprezentacijom osvojila i europsko srebro. Nakon nastupa za žensku nogometnu reprezentaciju iza sebe ima i nastupe za žensku futsal reprezentaciju. Posljednje dvije godine je i zapisničar na sveučilišnim futsal natjecanjima, a ima i iskustvo pisanja za futsal portal jer je pisala kolumne za sad već ugašeni portal HRfutsal.

 

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Pojačanja u županjskom drugoligašu!

U sjeni prvoligaških transfera zanimljiv prijelazni rok bilježimo u Futsal Olimpijcu. Drugoligaš iz Županje je …

Bartul Ora prvo pojačanje “Studenata”!

Nakon niza produženja ugovora splitski prvoligaš, momčad AFC Universitasa je dovela i prvo pojačanje za …