Fabet kladionica

CROfutsal magazin i JAKO SPORT produljili suradnju!

Početkom veljače prošle godine objavili smo kako je naš JAKO SPORT tehnički sponzor. Riječ je o jednom od vodećih proizvođača sportske opreme koji profesionalno oprema klubove na nacionalnoj i internacionalnoj razini, a s kojim smo tada postigli dogovor o jednogodišnjoj suradnji. Danas s ponosom objavljujemo kako je suradnja CROfutsal magazina i JAKO SPORT-a produljena na obostrano zadovoljstvo. Tako ćete i u narednih godinu dana članove našeg tima moći vidjeti u opremi ovog proizvođača koji je našim izvjestiteljima omogućio dobar vizualni identitet i prepoznatljivost.

Slikovni rezultat za jako sport

JAKO SPORT je ekskluzivni distributer Jako opreme za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Tvrtka JAKO SPORT dugi niz godina ostvaruje mnogobrojne uspjehe s klubovima koji su zadovoljni sportskom opremom koja zadovoljava visoke kriterije od kvalitete, inovativnosti, funkcionalnosti i fleksibiliteta. Od 2010. tvrtka JAKO SPORT djeluje u novom prostoru u Kninu s većom proizvodnjom i najboljom distribucijom prema partnerima i kupcima. U JAKO SPORT-u su uvijek na raspolaganju svojim klijentima, a zahvaljujući kvaliteti proizvoda sve sportske ambicije korisnika kod JAKO SPORT-a mogu biti ostvarene!

Ukoliko Vaš sportski kolektiv ima potrebe za kvalitetnom i pristupačnom sportskom opremom, kontaktirajte JAKO SPORT koji Vam jamči uslugu po najboljim mogućim standardima. Više o JAKO SPORT-u, kao i izuzetno bogatu ponudu sportske opreme koja je dostupna u online-trgovini, možete vidjeti klikom na JAKO SPORT.

Jako - Wikipedia

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …