KELME kladionica | I pobjednik je….

CROfutsal Kladionica image

Frapantna je završnica KELME kladionice bila u kolu koje je odlučivalo o prvoj nagradi. Kao što već znate svakih 4 kola dodjeljivati ćemo tenisice KELME u protuvrijednosti od 80€ a za nju su sve do samog kraja kandidiralo više igrača da bi na kraju odlučilo zadnje kolo i činjenica da su “crni” i “majstor” pogodili ishode svih 6 parova 7.kola 1.HMNL. Kako se iza igrača “crni” krije naš Igor Dundara i kako su svi članovi CROfutsal tima svjesni da sudjelovanjem u ovakvim igrama (čemu nitko od nas ne može odoljeti) i pobjedom mogu izazvati sumnju u regularnost natjecanja odlučili smo nagraditi i drugoplasiranog igrača pod nadimkom “majstor” iza kojeg se krije gospodin Stipe Jakovljević kojeg molimo da se javi u redakciju na email admin@crofutsal.com radi dogovora oko preuzimanja nagrade. Za Igora ćemo se pobrinuti, a ostaje mu i činjenica da je ipak najbolji prognozer KELME kladionice koju je osvojio pošteno i uz puno znanja o futsalu.

Sada nastavljamo dalje. Svi oni koji su se već prijavili mogu nastaviti slati svoje tipove na rasporede utakmica koje ćemo objavljivati. Za sve one koji se do sada nisu uključili u natjecanje oni trebaju popuniti obrazac koji mogu naći OVDJE i početi slati svoje tipove. Za četiri tjedna ćemo dobiti novog korisnika.

Treba napomenuti da dosadašnji bodovi neće imati utjecaj na dobivanje slijedeće mjesečne nagrade ali će imati na generalnu nagradu na kraju sezone. Dakle bodovi sada idu od početka za mjesečnu nagradu ali će se oni zajedno sa bodovima svih mjeseci zbrajati za najveću nagradu u finalu.

Imamo i neke anekse na pravila igre:

  • troznak (klinuta sva tri tipa za jednu utakmicu) biti će tretiran kao promašaj
  • izostanak tipa na jednoj utakmici će se tretirati kao promašaj
  • ukoliko igrač ima više bodova zbrajanjem rezultata od pogotka cijelog kola (36 bodova ) recimo pet puta X ( što je jednako 45 bodova) računati će se bodovi na način povoljniji za igrača

Uživajte…..

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Vaš CROfutsal tim

 

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Futsal Dinamo na Šalati protiv “Funcuta”

U subotu i nedjelju (11. i 12. rujna) održat će se osma po redu športsko-navijačka …

Futsal na Braču: 100 godina Takmaca

Serijal priča o malom nogometu/futsalu na Braču završavamo pričom o Takmacu, klubu osnovanom 1921. godine …