Fabet kladionica

Olmissum i Novo Vrijeme u utakmici humanitarnog karaktera

Olmissum i Novo Vrijeme će sutra (nedjelja) odigrati prijateljsku utakmicu koja ima i humanitarni karakter. Naime, sav prihod od kupljenih ulaznica namjenjen je knjižnici omiške osnovne škole kojoj je za obnovu lektire potrebno preko tisuću knjiga. Ova hvale vrijedna akcija naišla je i na jako dobar odaziv medija koji će pratiti utakmicu iz omiške dvorane na “Ribnjaku”, ali i lokalnih tvrtki koje su se već odazvale za pomoć.
Svakako ne treba zanemariti ni sportski dio ove priče. Olmissum ove sezone krupnim korakom grabi prema naslovu prvaka županijske lige Splitsko-dalmatinske. Momčad Ivice Osibova ima maksimalan bodovni učinak, a nije zgorega spomenuti da dres Olmissuma nose brojna poznata imena s prvoligaškim iskustvom poput Bilandžića, Buzova, Bajamića, Juretića, Gotovca, Pavičića, Perajice… Novo Vrijeme se pak ove sezone vraća u vrh hrvatskog futsala. Nakon prošle sezone za zaborav, u Makarskoj je došlo do znatnih promjena u vodstvu kluba, čime je došlo i do većeg ulaganja u momčad. Podno Biokova vratili su se Osredkar i Bajrušović, te je uz dodatna pojačanja i perspektivnog trenera Tea Strunju formirana izuzetno dobra momčad, koja može pomrsiti račune svima. U Omišu stoga očekujemo istinski futsal-spektakl uz pune tribine nove sportske dvorane, te se nadamo i bogatom utršku za potrebe knjižnice.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Luka Perić u dresu Futsal Dinama!

Luka Perić novo je pojačanje Futsal Dinama! 25-godišnji reprezentativni pivot u redove zagrebačkih “plavih” dolazi …

INTERVJU | MNK Jesenje postaje Futsal klub Zagorje!

Nova sezona donijela je brojne transfere i promjene, a značajna promjena dogodila se u MNK …