TOP TIM futsal liga | Trijumf Jezera i Vrgorca!

Završena je još jedna sezona TOP TIM futsal lige! Riječ je o natjecanju mlađih uzrasnih kategorija koje se održava u Šibeniku u organizaciji MNK Crnica, pod pokroviteljstvom tvrtke “TOP TIM” – online trgovine sportske opreme, ujedno i jednog od sponzora našeg magazina.
Završnica kupa održana je na SC Mandalina uz trijumf momčadi koje su i u ligaškom natjecanju osvojile naslove. Tako su u kategoriji “2009. i mlađi” Jezera slavila nakon boljeg izvođenja penala protiv Murtera, pridodavši naslovu prvaka i naslov pobjednika kupa. Zanimljivo, Murter je i u prvenstvu ostao prvi iza Jezera. Najbolji igrač kupa u kategoriji “2009. i mlađi” je Adriano Bašić iz Murtera, najbolji strijelac je Luka Zubčić iz Jezera, dok je najbolji vratar Matej Klarin također iz Jezera. Luka Zubčić je titulu najboljeg strijelca osvojio i u ligaškom natjecanju, gdje je najboljim vratarem proglašen Mihovil Turčinov iz Murtera, dok je najbolji igrač Vinko Cvitan iz Jezera.

U kategoriji “2006. i mlađi” Vrgorac je u finalu kupa slavio protiv Gaune Biograd rezultatom 3:2, zaokruživši sjajnu sezonu s maksimalnim učinkom. Naime, Vrgorčani su u ligaškom natjecanju slavili ostvarivši sve pobjede, te je glavnina individualnih nagrada otišla u ruke “nebeskoplavih”. Za kup-natjecanje najbolji igrač je Jan Tolj iz Vrgorca, najbolji strijelac je Karlo Rakić iz Gaune Biohgrad, dok je najbolji vratar Mateo Radić iz Vrgorca. Vrgorački vratar osvojio je istu nagradu i za prvenstveno natjecanje, gdje je najboljim igračem proglašen Antonio Čobanov iz Primoštena, dok je najbolji strijelac Šimun Barišić iz Vrgorca. Spomenimo i kako je u ligaškom natjecanju 2. mjesto pripalo splitskom Universitasu, dok je 3. mjesto osvojio Primošten.

Redakcija CROfutsal magazina čestita svim momčadima na ostvarenom plasmanu i osvojenim priznanjima, kao i organizatoru natjecanja na promociji futsala i radu s mladima koji su budućnost hrvatskog futsala.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Split uvjerljiv protiv Heroja 2007

Jučer su na rasporedu bila dva susreta 2. kola 2.HMNL-jug, no odigran je tek jedan. …

2.HMNL-zapad | “Taurusi” slavili na gostovanju kod Uspinjače Gimke!

U derbiju 2. kola 2.HMNL-zapad jučer je Futsal Gorica slavila na gostovanju kod Uspinjače Gimke …