30.2 C
New York
spot_img
spot_img

COVID-19 krojio reprezentativni popis za dvoboje s Češkom

Objavljeno:

Prije tri dana objavili smo popis od 15 igrača koji će predstavljati našu reprezentaciju u dvobojima dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Češke. Popis je to koji je u određenoj mjeri krojio i korona-virus, jer među 15 imena nema nekoliko reprezentativaca koji su u poslijednje vrijeme bili neizostavni na izbornikovom popisu.

VRATARI:
Žarko Luketin
Zoran Primić
Marko Vuković

OLMISSUM
SQUARE
VRGORAC
IGRAČI:
Dario Marinović
Franco Jelovčić
Tihomir Novak
Luka Perić
Vedran Matošević
Josip Suton
Luka Suton
Ante Daničić
Marko Kuraja
Maro Đuraš
Matej Horvat
Kristijan Postružin

JIMBEE CARTAGENA
FP HALLE GOOIK
DOBOVEC
DOBOVEC
DOBOVEC
META CATANIA
SAVIATESTA MANTOVA
SAVIATESTA MANTOVA
SAVIATESTA MANTOVA
TSV WEILIMDORF
OLMISSUM
OLMISSUM

Neslužbeno doznajemo da su zbog pozitivnog testa na COVID-19 s reprezentativnog popisa otpali Bašković, Bajrušović, Kanjuh, Perišić, Sekulić, Jurlina, Kustura i Jurić. Iz istog razloga u stručnom stožeru za ovu priliku nisu liječnik dr.Krešimir Kolić i trener vratara Hans Matić, dok zbog ozljede na izbornikovom popisu za ovu akciju nema Duška Martinca.

Najveći hendikep našoj reprezentaciji zasigurno je izostanak Perišića, Kanjuha i Bajrušovića. Riječ je o igračima koji bi zasigurno imali minutažu u dvobojima protiv Češke, a bez Perišića i Kanjuha reprezentacija ostaje deficitarna na poziciji zadnjeg igrača, gdje izbornik uz startera Novaka ima varijantu povlačenja Jelovčića s beka, ali i mogućnost s Daničićem koji igra u vrlo dobroj formi u talijanskoj ligi. Na ostalim pozicijama reprezentacija je dobro pokrivena, te ima barem po dva igrača na svakoj poziciji. Spomenimo i kako je za ovu reprezentativnu akciju ulogu trenera vratara preuzeo nekadašnji reprezentativac Marin Stojkić, dok je liječnik reprezentacije dr.Matko Jurišić, a kondicijski trener Hrvoje Matijević.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave