Fabet kladionica

1. HMNL | Alumnus objavio pojačanja za novu sezonu!

Nakon što su Alumnus napustila sedmorica, klub je danas objavio pojačanja za novu sezonu. Podsjećamo vas kako su klub napustili Tvrtko PajalićAnte i Ivan Matan (otišli u Uspinjaču), Filip Pezelj (otišao u belgijski Veldec ARB Hamme), Franko Jamičić (otišao u Futsal Pulu) te Nikola Perković Filip Ukalović.

🔴[DOLASCI]⚫Redove "Studenata" za nadolazeću sezonu pojačati će nekoliko novih mladih igrača: Danijel Dekanić, Dominik…

Objavljuje MNK Alumnus SesvetePonedjeljak, 31. kolovoza 2020.

Novi igrači u redovima zagrebačkih “Studenata” su:

Danijel Dekanić koji dolazi iz Petrinjčice čiji je igrač bio od veljače do travnja ove godine. Rođen je 7. listopada 1998. godine, a futsal karijeru je počeo 2014. godine upravo u Alumnusu. Sljedeće godine je prešao u Futsal Dinamo u kojem je bio do veljače ove godine.

– Matija Tolić koji također dolazi iz Petrinjčice u kojoj je poput Dekanića bio od veljače ove godine. Rođen je 28. srpnja 2000. godine, a futsal karijeru je počeo u Futsal Dinamu krajem 2016. godine. U Dinamu je bio do veljače ove godine.

– Dominik Cvišić koji je poput prethodne dvojice također bio igrač Petrinjčice u periodu od veljače ove godine. Rođen je 4. ožujka 2000. godine, a futsal karijeru je počeo u Uspinjači krajem 2015. godine. Igrao je još i za Futsal Dinamo u periodu od 2017. do ove godine. Bio je dio povijesne srebrne mlade reprezentacije.

– Vlado Andrijašević koji dolazi iz Uspinjače čiji je igrač bio od veljače ove godine, a u koju je došao iz makarskog Novog Vremena u kojem je futsal karijeru počeo 2016. godine. Rođen je 10. siječnja 1996. godine.

– Ivan Penava koji je proteklih godina uglavnom igrao veliki nogomet, a bio je i u kadetskoj te juniorskoj momčadi Futsal Dinama. Osim za Dinamo u mlađim uzrasnim kategorijama je igrao i za Kozakiv Zagreb te upravo Alumnus čiji će dres nositi u sljedećoj sezoni. Rođen je 19. travnja 1999. godine i mlađi je brat igrača Futsal Dinama, Hrvoja Penave.

– Matej Perović koji dolazi iz Omble za koju je igrao posljednju polusezonu. Rođen je 31. listopada 1998. godine, a futsal karijeru je započeo 2015. godine. Igrao je i za Sokol Dubravku, dubrovački Square te SSSD Dubrovnik. Član je i reprezentacije Sveučilišta u Dubrovniku.

– Bruno Kovačić koji nema prvoligaško futsal iskustvo, ali nastupao za futsal reprezentaciju Sveučilišta u Zagrebu.

– Hrvoje Žuvela koji je povratnik u redove Alumnusa u kojem je igrao od 2018. godine do ožujka ove godine. Rođen je 10. lipnja 1996. godine, a futsal karijeru je počeo u Lumbardi.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Luka Perić u dresu Futsal Dinama!

Luka Perić novo je pojačanje Futsal Dinama! 25-godišnji reprezentativni pivot u redove zagrebačkih “plavih” dolazi …

INTERVJU | MNK Jesenje postaje Futsal klub Zagorje!

Nova sezona donijela je brojne transfere i promjene, a značajna promjena dogodila se u MNK …